nestacil by popcorn A200, ci velmi chces pripojit aj Blu-ray mechaniku??monkus píše:... poriadne multimedialne centrum (dune prime 3.0 alebo popcorn c200)...
fw 0.9.5020
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: fw 0.9.5020
AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
-
- Nováček
to mozes aj z A200 len externu cez USB.
Chcem sa vyhnut kupe dalsej krabicky pre prehravanie multimedii preto sa spolieham na vyvojarov azboxu ze nakoniec (dufam ze ne az ked bude moralne zastaraly) ten plne funkcny firmware z fungujucim satelitnym modulom a mediaplayerom kde bude fungovat obraz aj zvuk bez trhania dokoncia. Ale ked tu mnohy tvrdia ze ten DTS v 4466 chodi bez problemov (trhania) nechapem preco uz v novsich verziach je znovu seka. Ked uz raz nieco fungovalo spravne to to naschval pokazili????
Chcem sa vyhnut kupe dalsej krabicky pre prehravanie multimedii preto sa spolieham na vyvojarov azboxu ze nakoniec (dufam ze ne az ked bude moralne zastaraly) ten plne funkcny firmware z fungujucim satelitnym modulom a mediaplayerom kde bude fungovat obraz aj zvuk bez trhania dokoncia. Ale ked tu mnohy tvrdia ze ten DTS v 4466 chodi bez problemov (trhania) nechapem preco uz v novsich verziach je znovu seka. Ked uz raz nieco fungovalo spravne to to naschval pokazili????
Azbox HD Elite fw Enigma 2 OpenRSI 3.0 cccam 2.3.0, Skylink, ab ipbox 250s abenigma 1.0.9 , cccam
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
posledny ofic firmware je 3877 tak neplac nad beta firmwarmi. to ze to v niektorm ide a v inom nie je prakticky nahoda. uz ste si mohli zvyknut a ratat s tym ze ak aj bude stabilny firmware tak tv modul bude pomaly, mkv budu sekat atd. za tu cenu ste vacsina dufali v zazrak ale ten sa nekona :)
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
-
- Nováček
Zatiaľ sa mi javí celkom svižný....všetko funguje, to dts je s otáznikom, ale raz sa to podarí....zatiaľ mi to nespadlo
. Uvidím čo ďalej, ale zdá sa vydarený fw.
- visper
- Odborník
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Já tomu moc nerozumím, ale přece veškeré přehrávání včetně DTS dělá Sigma hardwarově. Je to samozřejmě zase software, ale s levelem nejvyšší priority. Pokud to cuká, tak do toho asi nevhodně zasahuje nějaký interupt nebo co. Sigmu používá hodně playerů a s DTS není problém. Takže pořád věřím že to vyřešit jde, jen si nejsem jist že se toho dožijeme. 

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
mne len nie je jasne, preco ked to v 4466 ide bez sekania, preco to odvtedy neopravili? Prilezitosti bolo az az. Vsade deklaruju, ze je to prijimac s DTS, aj nalepka na boxe ma tu info, tak by to mala byt u nich jedna z priorit...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
tak jak jsem psal velká oslavavisper píše:Neuvěřitelné! Zničili moji práciPoprvé v historii je správná diakritika až do konce textu. Moje fonty už nejsou potřeba. Dokonce to píše i "ě". Bohužel neopravili to scrolování.

PS možná na to DTS to chce víc tlačit, na češtinu nás bylo málo, ale na to DTS to můžeme rozjet ve více lidech.
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
-
- Pokročilý
beta fw jsou vsechny, 3877 je sice jako posledni v downloadu, ale to nic neznamena, denni updaty jiz nezverejnuji, takze si myslim, ze 5020 neni o nic vic beta nez 3877...theruck píše:posledny ofic firmware je 3877 tak neplac nad beta firmwarmi. to ze to v niektorm ide a v inom nie je prakticky nahoda. uz ste si mohli zvyknut a ratat s tym ze ak aj bude stabilny firmware tak tv modul bude pomaly, mkv budu sekat atd. za tu cenu ste vacsina dufali v zazrak ale ten sa nekona :)
jak se vam chova ta preference ceskeho zvuku v tomto fw?
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
kdybych byl ještě studentem a mít zdrojáky a nějaký popis tak bych do toho šel a zkusil bych si s tím pohrát, ale zůstávám pasivní a mohu jen hlásit chyby a čekat až to nějak dají dohromady. Potenciál HW Azka na to má. Chápu Monkuse že už tomu věnoval tolik času a pořád se to táhne. Zařízení all in one umí většinou z každého trochu, nebo ty ostatní dodané věci jsou vlastně na hovno a ruku na srdce - vlastně je ani nepotřebujeme, jen ten pro ten pocit si s tím pohrát.abdulmp píše:viem ze to patri asi do inej diskusie a vyznie to naivne ale nedalo by sa "to" kvoli comu cuka ten DTS zvuk narhadit "tym" s ktorym DTS chodi bez cukania vo 4466 (myslim codek, player ....)??? neexperimentoval s tym uz niekto?
Mimo topic uvádím příklad.
Koupil jsem si navigaci já a kámoš, já si koupil jen základní verzi a kámoš s HDD a MP3 + FM modulátor a fotobankou, oboum nám pak vykradli auto (držák na skle=magnet pro zloděje), jenže já tu základní verzi beru s sebou v kapse (lehčí a menší), ale jemu se s tím nechtělo tahat tak ji vždy nechával v autě, tak mu ji ukradli, mě jen rozbili okno a držák mi tam naštěstí zůstal. Dnes si koupil též základní model a na další blbosti se už vykašlal, oba máme MP3 rádia na CD, tak nač tam ještě mít další krám, navíc po městě a kde to znám si navigaci nevozím. Navíc HDD se mi zdá v autě na našich cestách velký rizoto a člověk neví na který díře to upadne ze skla, nebo to samo zhavaruje. Takže tím chci říct, že není třeba utrácet peníze za věci s něčím navíc s kterýma si budu chvilku hrát, ale pak to používat nebudu.
Jako další příklad uvádím levný čínský HDD multimadiální přehrávač s HDMI výstupem a dálkáčem co jsem koupil ve Španělsku naštěstí za cenu 500GB disku.
Přehrávač MP3 a fotoprohlížeč je nepoužitelný (sice přehrává ale ta doba a odezva) SW podpora nula, české titulky 0%, dnes to používám jen jako SATA/USB redukci a disk je v Azku, tak bacha na tyto krámy.
PS: Azko je jeden z nejlevnějších Linuxových HD satelitů a za ty prachy je dobrej. Nejvíc používám Timeshift, záznam, MP3 přehrávač, Youtube, čumíme jen na CZ a SK, naše filmy nikde nezálohuji a ani je nemám ve filmotéce, protože v TV běží furt dokola. To co mám jsou jen koncerty (DVD) a na ně můžu čumět furt, děcka mají jen nějaký pohádky, to když je hnusně aby nerozbily barák. Ještě používám WEB browser kde mám nastavený nějaký webový kamery z okolních kopců kde v zimě jezdíme lyžovat. Čekám (už dlouho) jen na prohlížeč fotek. Protože proto jsem Azko mimo HD TV kupoval.
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no jo ten azbox zhruba funguje ale my co mame plusko tak trpime 2x viac kvoli dvom tunerom. spustim nahravanie a prepina mi to z jedneho kanalu na druhy 15 sekund. ta sigma moze sice hardwarovo podporovat hocico. ale stale tam bude len jedna a stale tam bude bezat sprosty utube, rss feedy a ostatne blbosti ktore ten procesor zatazuju. preto na popcorne funguje vsetko lebo sa to nesnazi byt ryba a rak zaroven.
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
-
- Nováček
.... ja som uz na multimedialnu podporu rezignoval a tesim sa z kvalitneho obazu v HD ale i SD .....
AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
-
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ja som spokojny len s prehravanim filmov. EPG a cely tv modul ma neskutocne vytaca kazdy den. chvilu ma tie firmwary aj bavilo menit ale potom ked clovek zisti ze nahodil 10ty firmware a vlastne nic s tym nevyriesil a problemy iba pribudaju a dobre veci ubudaju...
btw azbox ma na stranke stale ze GOGO list ako feature tychto boxov....
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
ono se taky od unora nic v TV modulu nic podstatneho nezmenilo (az na podporu 2. tuneru a to nemuzu overit, vyjmuti GOGO a pridani HW akcelerace) jen to ze stale nejde slovensky jazyktheruck píše:ja som spokojny len s prehravanim filmov. EPG a cely tv modul ma neskutocne vytaca kazdy den. chvilu ma tie firmwary aj bavilo menit ale potom ked clovek zisti ze nahodil 10ty firmware a vlastne nic s tym nevyriesil a problemy iba pribudaju a dobre veci ubudaju...
Naposledy upravil(a) JirkaB2 dne 16 srp 2010, 14:26, celkem upraveno 1 x.
- satsk
- Nováček
JirkaB2:
kdybych byl ještě studentem a mít zdrojáky...
ak by boli zdrojaky, tak ver alebo nie, neoficialne fw by vyzeral uplne inak, a dam krk nato ze 99.9percenta chyb by bolo opravenych...
kdybych byl ještě studentem a mít zdrojáky...
ak by boli zdrojaky, tak ver alebo nie, neoficialne fw by vyzeral uplne inak, a dam krk nato ze 99.9percenta chyb by bolo opravenych...
AzBox Premium RSI E2 0.1.1 .:. DreamBox 800SE Ferrari SSL82F OpenBlackHole (from 28.2E to 30W)
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
ohledně DTS jsem se asi unáhlil, protože Azbox čeká na fix přímo od Sigmy od 22.7. a reakcí k DTS vláknu je tam dost.
nechápu kde je chyba, pokud to v 4466 jde normálně
nechápu kde je chyba, pokud to v 4466 jde normálně