PLUGIN- diskusia, skusenosti

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: PLUGIN- diskusia, skusenosti

Příspěvek od grantec »

bude rychlejsi pri vybere CAID - nebude sa zdrziavat na hlupostiach, ktore mu zakazes.
Aha - asi nepostacuje vysvetlenie.
ked ho das len do priority.list, bude to CAID uprednostnovat,ale ked z akehokolvek dovodu pride nespravna odpoved karty - bude skusat aj dalsie caid- podla matematickeho poradia. Preto je dobre ostatne dat do ignore,aby sa racil unuvat opat len na kartu s poziadavkou .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

Pridam dnesnu nocnu skusenost (upgrade na 1.0.7.86 a VAR z 27.1.)

Mal som cez EPG nastavene nahravanie, no prvy krat sa mi stalo, ze ked sa sputilo nahravanie, tak mi zmrzol a na cca 30 sekund zastal obraz na inom kanale, ktory som pozeral - obidva Skylink.
Inokedy to maximalne sklblo, ako keby daval vediet, ze musi rozkodovavat 2 programy.
Zaroven sa mi prvy krat stalo, ze pri nahravke mi uplne zamrzla cela masina. Najprv na obrazovke TV ostalo po asi 3 prepnutiach info z kanala A a tma, na displeji svietil iny kanal B.
Nechal som to 10 minut (stale nahraval) a nic. Zaujimave, ze potom zareagoval na dlhe stlacenie na DO na vypnutie do stadby.
Subor nahravky samozrejme poskodeny a neprehratelny.

Dufam, ze to bola len nejaka suhra nahod.

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
ladinek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladinek »

Dobrý den a ostrý obraz všen,prosím mám dotaz jede na HDBOX 9200 emu bez připojení k netu díky všem. ladinek

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

v poslednej verzii ano

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

tulino píše:Pridam dnesnu nocnu skusenost (upgrade na 1.0.7.86 a VAR z 27.1.)
Zaroven sa mi prvy krat stalo, ze pri nahravke mi uplne zamrzla cela masina. Najprv na obrazovke TV ostalo po asi 3 prepnutiach info z kanala A a tma, na displeji svietil iny kanal B.
Nechal som to 10 minut (stale nahraval) a nic. Zaujimave, ze potom zareagoval na dlhe stlacenie na DO na vypnutie do stadby.
Subor nahravky samozrejme poskodeny a neprehratelny.

Dufam, ze to bola len nejaka suhra nahod.
Nemusi to byt. Vsimni si ,ze v start.sh som odtranil test polozku -lebo som ju nikde nevidel v procesoch ,ale je dost mozne ,ze nou startuje 2. descramble pri record. Problem je v tom,ze vyvoj je tak tajny,ze aj na jednoduche veci, koli maskovaniu, su pouzite nestandartne nazvy. To dekodovanie nahravaneho som aj ziadal testnut, lebo sa mi nezda,ze by niekto robil scripty so zbytocnostami. cez vikend to pozriem - dnes uz mam toho dost .

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

dakujem
si lepsi ako platena podpora
:55:

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

dnes som skusal znova nahravat a zda sa, ze ten problem sa opakuje v ruzovom:
rucne nahravanie, po zacati som prepol - na nahravke je rozpadnutie obrazu na cca sekundu, opakuje sa pravdepodobne pri dalsom prepnuti, potom pokoj, ale par minut pred koncom je nahravka zamrznuta a uz sa nepohne, mohlo by to byt znova pri prenuti, ked skoncil iny program co som sledoval a potom som prepol naspat na ten kanal co som nahraval
upozornujem, ze nejdem do druheho tunera cez loop, ale dvoma samostatnymi zvodmi so samostanymi disecqmi

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

na chvilu zamrzne po kazdom stlaceni OK na DO - to som si vsimol . aj pri beznom sledovani . v jedenj verzii to uz nerobilo. Ono by to chcelo klasicky addon panel s jednotnym rozhranim . Kazda verzia fw potrebuje jemne doladit start.sh , aby vobec korektne fungovala. budeme sa trapit. :)

toni
Nováček
Nováček

Příspěvek od toni »

Pozdravujem. Pani vedel by mi niekto poradit, pomoct ? Mam HDBOX 9200 a podla toho, co som sa tu docital ta masinka dokaze celkom zaujimave veci, samozrejme za predpokladu, ze viete ako na to... Je na to nejaky podrobnejsi manual ako napriklad instalacia pluginov, emu atd ... ??? Co zvladnem je aktualizacia firmware cez usb a momentalne pouzivam - s/w v1.07.86. Dakujem za pomoc. :118:

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

tulino píše:dnes som skusal znova nahravat a zda sa, ze ten problem sa opakuje v ruzovom:
rucne nahravanie, po zacati som prepol - na nahravke je rozpadnutie obrazu na cca sekundu, opakuje sa pravdepodobne pri dalsom prepnuti, potom pokoj, ale par minut pred koncom je nahravka zamrznuta a uz sa nepohne, mohlo by to byt znova pri prenuti, ked skoncil iny program co som sledoval a potom som prepol naspat na ten kanal co som nahraval
upozornujem, ze nejdem do druheho tunera cez loop, ale dvoma samostatnymi zvodmi so samostanymi disecqmi
aby mal grantec dalsie info:
nedalo mi to skusal som dalsie zbesile nahravanie, manualny start, pockam aby sa to chytilo, potom zbesilo prepinam krizom krazom cez druzcie
a nic totalne nic, 2 minutova nahravka bez jedineho sklblunia
tie prepinania boli rozne, cislom, cez fav, cez zoznam (OK)

takze neviem vysledovat, preco sa niekedy sklbne (rozkockuje), a preco sa niekedy zmrzne a nejde dalej prehravat
Naposledy upravil(a) tulino dne 30 led 2010, 10:30, celkem upraveno 1 x.

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

toni píše:Pozdravujem. Pani vedel by mi niekto poradit, pomoct ? Mam HDBOX 9200 a podla toho, co som sa tu docital ta masinka dokaze celkom zaujimave veci, samozrejme za predpokladu, ze viete ako na to... Je na to nejaky podrobnejsi manual ako napriklad instalacia pluginov, emu atd ... ??? Co zvladnem je aktualizacia firmware cez usb a momentalne pouzivam - s/w v1.07.86. Dakujem za pomoc. :118:
ak cakam talceny manual tak taky neexistuje, len k oficilanemu fw a ten sa tiez meni, dokonca su tam aj planovane funckie, ci este neexistuju

navod je ,ano, ale na tomto fore, ale nie je pokope, fw sa vyvijaju, problemy sa postupne odstanuju, bohuzial musis citat
snad by sa dal spisat overeny postup na vymenu fw a natiahnutie var
Naposledy upravil(a) tulino dne 30 led 2010, 11:17, celkem upraveno 1 x.

toni
Nováček
Nováček

Příspěvek od toni »

Dakujem pekne tulino, ak by si mi dal tip, ako sa dostat k tomu overenemu postu, tak by si mi fakt pomohol ...

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

ja som o overenom poste nehovoril, neexistuje jeden v ktorom to je vsetko popisane

vymena FW (tuner sa sam v niketorych krokoch restartuje):
- ak mas plugin stopni procesy (menu a potom modry)
- zazalohuj programovy setting opakujem PROGRAMOVY
- zapis si disecq nastavnie pre kazdu druzicu !!!
- zmazanie VAR (zelenym - ukaze sa iba ak mas na USB novy "plugin")
- reset na tovarenske nastavenie
- natiahnutie noveho fw
- nastavenie jazyka, anteny (pozor reset nastavi tunery na LOOP, ak mas 2 kable tak SEPARATE), dicesq record options ....
- natiahnutie programnoveho setingu FDU
- natiahnutie var "plugin"
- vypni do standby a ja este nepochopitelne vypinam aj vypinacom vzdadu
- ak nenabehol Skylink, ci pstros - menu a cervene (nie nahravanie, ale txt cervene)
- enjoy
navod samozrejme neobsahuje detaily ku kazdemu kroku, tie si nastuduj na fore, je dostatocne prehladne

viac o VAR plugin
viewtopic.php?f=173&t=3595

fajcit uz budes dufam sam (cigaretu a zapalky som ti dal), dolezite je, aby si to pochopil sam, nebudes to robit 1x, fw a var sa vyvijaju
Naposledy upravil(a) tulino dne 30 led 2010, 12:39, celkem upraveno 2 x.

toni
Nováček
Nováček

Příspěvek od toni »

ok, dik...

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

problemy s nahravanim na poslednom plugine, raz to funguje raz nie,
ale spozoroval som trvale zakesnutie (10 min +) a hlasku PROGRAM JE ZAKODOVANY, ak pri PiPe v mode dve obrazovky vedla seba,
prepnete na program na inom kmitocne, najlepsie aj na inej polarizacii
potom staci vyskocit z PIPu a znova ho zvolit, obraz na prvom obraze sklbne, po chvili naskoci aj obraz v druhom okienku, ktore bolo predtym trvalo ZAKODOVANE

cize sú problemy v ovladani 2 tunerov a odkodovavani a preto sa moze stavat, ze ak pri nahravani sa nahravka zasekne, nezalezi pritom na tom, ci pozerate dalsi, prebieha nejaka komunikacia, ktora sposobi zaseknutie - ak nahrate tak sa automaticky zvoli dalsi tuner na pozeranie

ne popisial som to asi uplne korektne, v com moze byt problem su len domienky, ale mozno to pomoze grantecovi v tom, kde ma hladat chybu a kde hladat odpovede v nestandardoch

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“