HD-Box vs Octagon SF 1018 (kvalita obrazu)

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: HD-Box vs Octagon SF 1018 (kvalita obrazu)

Příspěvek od grantec »

s e2 ano - to je viditelne uz teraz a s original - pozri, ak si vyrobca nechal rezervu na HDbox s vyssou verziou , ktory bude drahsi, musi mat aj krajsi obraz. :96: Ale vsetko je to o sw a driveroch.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Rejpal
Nováček
Nováček

Re: HD-Box vs Octagon SF 1018 (kvalita obrazu)

Příspěvek od Rejpal »

:97: Taky se přidám s troškou do mlýna. :97:
Měl jsem možnost porovnat čtyři přiímače..Respektive 5..
A to IP Box 910, HD Box 9200, Opticum 9500hd, globo hd s1 ---> poté jsem ho přehrál na Vantage 7100.
Všechny jsem zkoušel na stejné televizy a to samsung full hd 656 (116cm) ..Všechny přijímače jsem zkoušel steným HDMI kabelem cca 1.5m dlouhým.
Tak tedy podle mého suběktivního dojmu pořadí v jaké se mě zdály výstupy (kvalita obrazu jak v HD tak SD)
Poradí.
1) IP box 910 U mě vyhrál Jak v SD tak HD (perfektní přechod hran a zobrazení, barevnost taky OK)--nemluvím o pomalosti ovládání.Výrazné zobrazení !
2) Globo hd s1 (V HD stejné jako HD Box takové mázlé v SD se mě obraz zdá lepší než HD Box) --Menu přijímače mě moc nevyhovuje..Ještě dodatek : Na některých starších televizích kde je přijímač zapojen přez scart OBRAZ BLIKÁ PŘÍŠERNÝM ZPŮSOBEM A NA MALEM FONTU JE TO HRŮZA!HDMI OK
3) Vantage 7100 (PŘEHRANÝ SOFTWER NA GLOBU) (V HD stejné jako HD Box v SD se mě obraz zdá lepší než HD Box) --Menu přijímače mě moc nevyhovuje..Ale je lepší než GLOBO. Jinak softwer plně funkční (samozřejmě nefungují položky e-sata a lan (přijímač je nemá (globo)).Ještě dodatek : Na některých starších televizích kde je přijímač zapojen přez scart OBRAZ BLIKÁ PŘÍŠERNÝM ZPŮSOBEM A NA MALEM FONTU JE TO HRŮZA!HDMI OK
4) HD Box 9200 (V HD docela jde..už má tendenci ten obraz bý takový mázlejší..)--Přednost " rychlost ovládání " (ale celkově se na to nechá zvyknout)
5) Opticum 9500hd Naprosto mě tento přijímač zklamal! Ve zobrazení nic moc jak v HD tak SD, ale hlavně v menu.. Na to že to je HD přijímač má menu příšerný (kostičkovaný (chápu neni HD (menu)tak to mohly udělat aspoň jinak).Přednost vidím v podpoře Newcamd porotokolu.

Ještě mohu doplnit IP Box 250 pwr..Zapojení přez scart..S enigmou 1...kdybych měl porovnávat SD tak bych ho dalněkam okolo 4-tého místa.
Jak jsem psal je to můj suběktivní dojem !!! Takto to vidím já !!

:106: Ať se daří a podaří :106:

*Já se nehádám!! Pouze oponuji!!*HDBox fs-9200+par.80-motor SG2100, HDBox fs-9100par.80-motor SG2100,HDBox fs-9105+par.80-DiSEqC,IPBox 910hd+par.80-motor SG2100 Pro všechny NAS storage HTPC Atom 525, ION2 ,2TB+TV 55",47",32",26"
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“