fw.0.9.2372

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: fw.0.9.2372 AZBOX

Příspěvek od dempsey »

Aby to ale nevypadalo že niečo tajím alebo zavádzam musím podotknúť že v AZ HD už nepoužívam kartu. Tá je v domácom serveri / DM 500 / ale keď som ju ešte používal v newcs v az, tiež sa občas stalo že sa to seklo. V poslednej dobe som s tým ale už nemal tak často problém. Rôzne experimenty prinášali rôzne skúsenosti a najstabilnejšie sa newcs správal po laborovaní s IPTV. Po preladení - bezúspešnom - sa na dlhý čas stabilizoval. Ak Ti to pomôže - urob to.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já to dokážu zaseknout jen když zkouším přehrát soubor který to neumí. Při sledování programů ze satelitů se mi to ještě nikdy neseklo, ani z lokální karty, ani ze sdílené. Azbox bych si koupil znovu, protože jsem nenašel nic jiného co by uspokojovalo moje požadavky. A koupil bych si ho i když bych věděl, že se nebude dále vyvíjet a zůstane na této úrovni.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

visper píše:Já to dokážu zaseknout jen když zkouším přehrát soubor který to neumí. Při sledování programů ze satelitů se mi to ještě nikdy neseklo, ani z lokální karty, ani ze sdílené. Azbox bych si koupil znovu, protože jsem nenašel nic jiného co by uspokojovalo moje požadavky. A koupil bych si ho i když bych věděl, že se nebude dále vyvíjet a zůstane na této úrovni.
Tak to asi nie si veľmi náročný. Viem že "za tú cenu" ale aj tak, ak by si poznal aké má vlastnosti enigma na dreamboxoch sd, tak by si mal asi viac požiadaviek. :)

ICQ 563 123 279
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

libco

Veď sa rozpíš a nezabudni na všetky. Budeme porovnávať stav teraz a stav za nejakú dobu.
Ono lepšie by bolo porovnávať az hd s Dream HD ale nech. Môžeme na to založiť aj nejaké vlákno :31:

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

dempsey píše:libco

Veď sa rozpíš a nezabudni na všetky. Budeme porovnávať stav teraz a stav za nejakú dobu.
Ono lepšie by bolo porovnávať az hd s Dream HD ale nech. Môžeme na to založiť aj nejaké vlákno :31:
Tak čo materaz napadá:
- výber z viacerých skinov a img (firmware)
- multi epg
- multiboot + možnosť spustenia img z HDD, USB, CF
- pip
- webinterface

ICQ 563 123 279
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Presne toto je len fakt 10 ročnej histórie ktorý nebude problém dobehnúť s tým rozdielom že máme HD prijímač prehrávajúci to čo DM neprehráva.
Tak isto zdieľanie oprávnení je zatiaľ spoľahlivé z viacerých serverov len v mgcamde, to je však tiež len otázka času.
Newcs je má na zozname už aj AZ aj keď zatiaľ bez podpory internej čítačky. Ten ktorý tam máme je len upravený niekým z ver.1.20.

Kupovať teraz DM SD/alebo hocijaký linux SD/ je zrejme čisté šialenstvo, alebo len lacnejšia verzia výuky práce s linuxovým prijímačom.

Tí ktorí strávili s linuxami a E1 nejakí čas sú presne Tí ktorí frflú a chceli by všetko z Enigmy v prijímači. Netreba však zabúdať na to, že sa jedná o úplne iný prijímač s inými prioritami a relatívne novým chipsetom. To čo DMM riešila 10 rokov / na HD prijímačoch v E2 im tiež nejde všetko ideálne a všetky ich HD-čka majú problém s príliš vysokou teplotou / sa z tejto strany očakáva. Ale za pár mesiacov sa to jednoducho nedá.

Preto si treba dobre premyslieť čas nákupu az hd. Kto chce hotový prijímač mal by kúpiť niečo iné. V tomto smere to ale tiež nebude mať jednoduché. S problémami sú aj majitelia IP boxov HD a aj iných HD boxov.

Kto je kutil a nie je závislý na tom aby sa rodina pozerala na prijímač zrovna v čase keď vyjde nový fw :D a má víziu multimediálneho centra bez PC - ten je pripravený robiť testera.

Moja vízia je jasná. Neviem kedy, ale viem že časom bude AZ HD spoľahlivým Multimediálnym zariadením s prevažnou väčšinou výhod Dreambox a ich klonov.

Zrejme spravíme pre lepšiu orientáciu vlákno nazvané " Ide - nejde " aby bolo jasné a prehľadné čo môžu novicovia očakávať od boxu. Nie je čo tajiť

Obrázek
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

libco píše:

Tak čo materaz napadá:
- multi epg
- pip
- webinterface
To je dobré ale pro mne ne životně důležité. Já jsem potřeboval hlavně HD, multimediální přehrávač, sdílení přes wifi , funkční síť a aby to bylo levnější než auto. Dreambox má několik let náskok, jednou ho doženeme i v tom co uvádíš. :)

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

visper píše:
libco píše:

Tak čo materaz napadá:
- multi epg
- pip
- webinterface
To je dobré ale pro mne ne životně důležité. Já jsem potřeboval hlavně HD, multimediální přehrávač, sdílení přes wifi , funkční síť a aby to bylo levnější než auto. Dreambox má několik let náskok, jednou ho doženeme i v tom co uvádíš. :)
Plne súhlasím, len ja mám doma manželku a keď niečo nie je tak ako je zvyknutá, začína čurbes. :D

ICQ 563 123 279
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Tak to bude chtít vyměnit tu manželku ... já už o tom taky uvažuju :)) :))

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
panborat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od panborat »

Tak čo materaz napadá:
- multi epg
- pip
- webinterface
- funkční druhý tuner

AZB Elite/ext.A-Data250GB/fw rti 1.6.0 /Skylink/Panasonic TH-42PX80E/DO Logitech 515
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

DVB-T2 tuner je na az hd funkčný

Obrázek
shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

panborat píše:Tak to bude chtít vyměnit tu manželku ... já už o tom taky uvažuju :)) :))
To já už udělal (částečně - odešla)
:55: :55: :55:

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

dempsey píše:DVB-T2 tuner je na az hd funkčný
Mám předchozí fw a také mi tuner DVB-T2 funguje. Nebo je oproti minulému nějaká změna?

AZBox HD Elite
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

2371 ja naozaj funkcny fw. nie dokonaly, ale stabilny. moja zena pri nom uz prestala frflat a nazyvat az hd dalsou haraburdou s DO :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

ja mam teraz 0.9.2371 - problemy:0.9.2372 bude asi to iste

- Zamrzajuce NEWCS - klientom mrzne obraz, vypadava zdielanie, to predchadzajuce softy nerobili
- Nestabilita mgcamd + newcs - zakoduje sa a treba restart boxu - pretrvavajui problem no menej casto

- Novy problem so zvukom hlavne markiza sa rozchrapci a potom treba prepnut program hore-dolu a zvuk opat v pohode.

- Prestava reagovat na DO ovladanie hlasitosti, nenabehne vobec okienko - toto robili stare softy, je to tu znova, treba restartovat box...

- Prehravanie HD - mam HD z kamery, na PC ide OK, no Azbox prehra prve 2 sekundy a skonci...

+ Nove je to, ze prestali hlasky z CI Modulu o tom, ze program nemozno dekodovat napriek tomu, ze isiel z citacky. Uz tie blbe obrazovky nenaskakuju. Mozno v dalsom fw to pride spat :sad:

Uz by sa hodil nejaky posun vpred a nevracat sa k starym chybam. To je jasne. Nie je to v takom stave aby som mohol box dat do tuk neskuseneho usera, stale by som ho mal na telefone... Ale v mojich podmiekach ho pozeram a v podstate sa da.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“