Images DM900 Satdigitalne.cz 14.03.2020
Moderátoři: 005jon, monkus, schmegea
-
Warder
- Pokročilý
- Dostal poděkování: 99 poděkování
Re: Images DM900 Satdigitalne.cz 14.03.2020
Neviem ako a z coho je image spravene takze tazko nieco radit. Tak isto tu teraz nemam ziadnu 9xx masinu aby som to pre teba otestoval. Takze bud sa spolahni na utora image ze ti pomoze alebo si zapni v nastaveni pluginu Detailne logovanie , spusti plugin a potom posli s prosbou popis chyby a tento log autorovi pluginu ci ti ten nepomoze.
Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

-
005jon
- Moderátor
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 192 poděkování
Tak už len treba čakať mne to nabehol po 3 hod. Lebo tvorca pluginu to robí manuálne potvrdenie do databázy
-
- Nováček
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
Warder
- Pokročilý
Brate a naco ma cakat ? Pozri si jeho prispevok co napisal o 20:53 kedze uz dostal hlasku ze ma update pripraveny vid obrazok.005jon píše:Tak už len treba čakať mne to nabehol po 3 hod. Lebo tvorca pluginu to robí manuálne potvrdenie do databázy

Ak nieco odomna chcete tak chodte na AB-Forum, tu sa objavim uz len sporadicky .

-
005jon
- Moderátor
Images DM900 Satdigitalne.cz robím ja a viem čo som tam dával.
-
Warder
- Pokročilý
A vlastne naco sa ja do toho pletiem ? Takze SORRY a pekny vecer. 

-
- Nováček
-
- Nováček
Tak jsem provedl kompletní reinstalaci včetně balíčků ze stránek vývojáře, psal jsem si s ním a on poslal.
V logu vidiet ze aktualizaciu nenaslo na servri co je divne. Kazdopadne ked uz ste spravili reinstall tak o 23 vam pride mail potom dajte restart a po nabehnuti pristroja pockajte minutku dve a az potom spustite archiv pretoze moze mat box problem hned po nabehu s funkcnostou internetu.
Kazdopadne podla logu vidietze nemate naistalovany subssupport na titulky takzedoporucujem doinstalovat, najnovsi instalacny balicek.
No a funguje, děkuji všem za pomoc.
V logu vidiet ze aktualizaciu nenaslo na servri co je divne. Kazdopadne ked uz ste spravili reinstall tak o 23 vam pride mail potom dajte restart a po nabehnuti pristroja pockajte minutku dve a az potom spustite archiv pretoze moze mat box problem hned po nabehu s funkcnostou internetu.
Kazdopadne podla logu vidietze nemate naistalovany subssupport na titulky takzedoporucujem doinstalovat, najnovsi instalacny balicek.
No a funguje, děkuji všem za pomoc.
-
005jon
- Moderátor
http://DM900/webadmin/#!/deb/search?filter=subssupport
subssupport nainštalované je aj ostatné knižnice potrebné pre archivCZSK
to je jedno dôležité je že ty to už funguje
subssupport nainštalované je aj ostatné knižnice potrebné pre archivCZSK
to je jedno dôležité je že ty to už funguje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nováček
Zdravím všechny, chtěl bych požádat o radu, přešel jsem z OpenATV 6.4 na tento image, protože mi v OpenATV chybí plugin HbbTV. Nicméně po instalaci tohoto image, po stisknutí červeného tlačítka mi pouze vyskočí bílá obrazovka a hláška: Network error: 3 - Host hbbtv.ceskatelevize.cz not found
-
- Nováček
Zkus hbbtv odinstalovat a pak znovu nainstalovat, mě to pomohlo a funguje mi.
-
- Nováček
Díky za radu, tak problém byl v nastavení sítě, respektive DM neměl přístup na internet, takže po nastavení DNS šlape HbbTV
-
marsim21
- Administrátor
- Dal poděkování: 178 poděkování
- Dostal poděkování: 265 poděkování
Dnes došlo k aktualizaci skinu Metrix, který je nastavený v image satdigitalne.cz jako defaultní .
Kdo jej používáte a máte jej upravený k obrazu svému nejdříve si udělejte zálohu nebo si uložte vlastní nastavení, aby jste nedopadli jak já.
Po aktualizaci se skin Metrix uvede do základního nastavení a tím ztratíte veškeré vaše nastavení vzhledu zobrazování, které jste provedl.
To samé udělá i s nastavením LCD displey na přijímači.
Naštěstí jsem měl zálohu celého image provedenou dne 21.11.2020, tak sem se ihned vrátil, abych si mohl ofotit své nastavení skinu než opět povolím aktualizaci skinu. Předpokládám, že i kdybych tuto aktualizaci přeskočil při další aktualizace se stejně provede.
Vzhledem ,že jsem již zvyklí na své nastavení skinu si jej sem uložím pro případ opakování této situace. Třeba se někomu bude líbit a bude si to chtít také tak nastavit.
Vzhled nastaveného skinu
Nastavení skinu Metrix
Kdo jej používáte a máte jej upravený k obrazu svému nejdříve si udělejte zálohu nebo si uložte vlastní nastavení, aby jste nedopadli jak já.
Po aktualizaci se skin Metrix uvede do základního nastavení a tím ztratíte veškeré vaše nastavení vzhledu zobrazování, které jste provedl.
To samé udělá i s nastavením LCD displey na přijímači.
Naštěstí jsem měl zálohu celého image provedenou dne 21.11.2020, tak sem se ihned vrátil, abych si mohl ofotit své nastavení skinu než opět povolím aktualizaci skinu. Předpokládám, že i kdybych tuto aktualizaci přeskočil při další aktualizace se stejně provede.
Vzhledem ,že jsem již zvyklí na své nastavení skinu si jej sem uložím pro případ opakování této situace. Třeba se někomu bude líbit a bude si to chtít také tak nastavit.

Vzhled nastaveného skinu
Nastavení skinu Metrix

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
- Nováček
- Dal poděkování: 1 poděkování
Zdravim prestal mi v tomto image fungovat chocholousek-picons 2.0.20 cez plugin nejde aktualizovat na novu verziu pise ze je aktualna na fore som nasiel chocholousek-picons 3.1 len sa neviem tohot pluginu 2.0 zbavit aby som mohol naistalovat novu vie niekto poradit ako na to?
DM800HD SE, DM900 UHD 4K, AB cryptoBox 650HD, DM TWO 4K
-
005jon
- Moderátor
http://DM900/webadmin/#!/deb/search?filter=chocholousek
Ak nefunguje na miesto DM900 zadaj IP adresu boxu
Ak nefunguje na miesto DM900 zadaj IP adresu boxu