Sdílení karet - NÁVOD PRO ZAČÁTEČNÍKA - step by step
Moderátor: By.Bob
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sdílení karet - NÁVOD PRO ZAČÁTEČNÍKA - step by step
Ja som síce písal že súhlasím aby to niekto urobil, avšak nepísal som že by som súhlasil s tým, aby to tu aj umiestnil :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
potřebujeme toho správného MENTORA který bude odpovídat na naše zvídavé dotazy .-)
nicméně pokud se někdy dobereme konce, všechny příspěvky dám dohromady aby vytvořiliucelený návod step by step a pak ho vložíme pro všechny ...
nicméně pokud se někdy dobereme konce, všechny příspěvky dám dohromady aby vytvořiliucelený návod step by step a pak ho vložíme pro všechny ...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Čítal si príspevok nad Tvojim ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ano čítal .-) neumístím ... slibuji ... nicméně můžeme tedy o tomto mluvit v této sekci?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Na to nech odpovie marsim - jeho meno je na zloženkách pri platbe za fórum

-
jjara
- Nováček

Je tady sekce "Rady a návody",a tam by to šlo.
Xtrend 8000,HD Box 7110
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Kde by to šlo je jasné. Rozpor je v tom čo je ešte prijateľné zverejňovať step by step.
V každom prípade sa to ale na tomto fóre v tejto forme neobjaví. Brusliť medzi zákonmi a nahlasovačmi stránok ako závadných s nelegálnym sw a postupmi je v priamom rozpore s Vašou túžbou dostať ako na tanieri postup na evidentne nie úplne košér postupy pri používaní prístupových kariet :)
Tému zamknem a po čase zmažem
V každom prípade sa to ale na tomto fóre v tejto forme neobjaví. Brusliť medzi zákonmi a nahlasovačmi stránok ako závadných s nelegálnym sw a postupmi je v priamom rozpore s Vašou túžbou dostať ako na tanieri postup na evidentne nie úplne košér postupy pri používaní prístupových kariet :)
Tému zamknem a po čase zmažem

-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Absolutně nepřipadá v úvahu.
Je to veřejné porušování zákonů ČR.
Nyní týden zpět jsem řešil Google reklamy,které nám byli také zablokované z důvodů :
Naštěstí se mi podařilo Google AdSence přesvědčit o udržování fóra a okamžitém zakročení při zjištění nedostatků.
V pravidlech viewtopic.php?f=109&t=2797 jsou jasně stanovené pravidla.
Bod 16.
Sice zde není přímé formulování umísťování návodů sdílení,ale nedostatek pokryje bod 12.
Jedná se o hru na tenkém ledě a já ji riskovat nebudu.
Je to veřejné porušování zákonů ČR.
Nyní týden zpět jsem řešil Google reklamy,které nám byli také zablokované z důvodů :
Kód: Vybrat vše
Dobrý den,
Při nedávné kontrole vašeho účtu jsme zjistili, že v současné době zobrazujete reklamy Google způsobem, který není v souladu s našimi programovými zásadami
OBJEVENÁ PORUŠENÍ:
MATERIÁLY CHRÁNĚNÉ AUTORSKÝMI PRÁVY: Jak je uvedeno v programových zásadách, majitelé stránek AdSense nesmějí umísťovat reklamy Google na weby, které se podílejí na šíření materiálů chráněných autorskými právy. To zahrnuje i hostování souborů chráněných autorskými právy na vlastním webu a také uvádění odkazů nebo přesměrovávání na weby, které obsahují materiály chráněné autorskými právy. Další informace o těchto zásadách naleznete v našem centru.V pravidlech viewtopic.php?f=109&t=2797 jsou jasně stanovené pravidla.
Bod 16.
Sice zde není přímé formulování umísťování návodů sdílení,ale nedostatek pokryje bod 12.
Jedná se o hru na tenkém ledě a já ji riskovat nebudu.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.