fw 0.9.4466
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: fw 0.9.4466
...... to som nikde netvrdil. mam premium, si stiahnem veci rovno do azboxu, a nevymyslam sprostosti s prehravanim po sieti.
O dakujem za pekne riesienie problemu s pomalím sietovím rozhranim AZBOxu ....Je fakt uzasne.....
Asi maju ludia na domacej sieti Datove uložiska a je samozrejme, ze si chu spustit tieto dáta bez behania s USB diskom v ruke. Po casovo narocnej operácii prekopírovania do AZBOXu aj tak zisitia, ze film sa seka alebo nejde.
TO CHCEM(me) po AZBOXe nieco vynimocne ????
Mám tri dalsie multimedialne zariadenia na sieti, ktoré to bez problemov zvladaju okrem Azboxu ! Je to úplna samozrejmost tak ako prezeranie fotiek s vyssim rozlisenim.
Howk !
PS: este k veci ....zistil som
- ked mam v PC spustene Window7 tak uspesnost kvalitne prehratých mkv po sieti LAN z PC do AZBOXU je vyššia (film sa plynule prehraje aj s DTS zvukom),
- PC pod Ubuntu uspesnost nizsia,
- PC pod Windows XP je uspesnost prehratia najnizsia,
- zaujimave je ze z externeho LAN disku je to podobne s uspesnostou ako pri Windows XP
- s inim operacnym systemom uz neplanujem skusat.
O dakujem za pekne riesienie problemu s pomalím sietovím rozhranim AZBOxu ....Je fakt uzasne.....
Asi maju ludia na domacej sieti Datove uložiska a je samozrejme, ze si chu spustit tieto dáta bez behania s USB diskom v ruke. Po casovo narocnej operácii prekopírovania do AZBOXu aj tak zisitia, ze film sa seka alebo nejde.
TO CHCEM(me) po AZBOXe nieco vynimocne ????
Mám tri dalsie multimedialne zariadenia na sieti, ktoré to bez problemov zvladaju okrem Azboxu ! Je to úplna samozrejmost tak ako prezeranie fotiek s vyssim rozlisenim.
Howk !
PS: este k veci ....zistil som
- ked mam v PC spustene Window7 tak uspesnost kvalitne prehratých mkv po sieti LAN z PC do AZBOXU je vyššia (film sa plynule prehraje aj s DTS zvukom),
- zaujimave je ze z externeho LAN disku je to podobne s uspesnostou ako pri Windows XP
AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
-
- Nováček
Tak si tam dej 3877 a pojede ti mkv i po síti. Tady na fóru chyby v sw nebo hw azboxu nikdo neovlivní tak nechápu proč chodíš brečet sem. Doporučuju ti azbox prodat a koupit si nějaký lamastroj (třeba dream)
btw: divím se dempseymu že má pořád tolik trpělivosti opakovat to dokola…
btw: divím se dempseymu že má pořád tolik trpělivosti opakovat to dokola…
Elite, fw: 4295 KGD
- Bárt
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mě se seká taky AZBoX a mám seting od Tomíka a dělal to i od Dempsey. Mám spávně inst. FW a navíc mám pocit, že to nejčastěji dělá TV Barandov a i když jsem ho smazal a znova projel Astru, tak to nepomohlo.
VraKo píše:Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.
Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že Thomik spravil chybu a pri importovaní z MaZu skombinoval svoj starý zoznam TP s allchannels z Mazu. Bude treba urobiť nový setting

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Posledne FW su skutocne stabilne. Ani nepamatam kedy som videl zakodovane alebo box zatuhol.
Ba ano tuhol pred par dnami pri streamingu. Pomohol reset do tovarneho nast.
Ale pocas sledovania funguje perfektne.
Ba ano tuhol pred par dnami pri streamingu. Pomohol reset do tovarneho nast.
Ale pocas sledovania funguje perfektne.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- shibal
- Mazák
To je zajímavé zjištění, které by měli vývojáři vědět. Protože pokud mají Windows 7, tak se jim tento problém neobjeví !!!! a oni se tomu nemusí věnovat. Vzhledem k tomu, že v našich domacnostech převládá (mezi Wokny) WinXP, je to problém, který by se měl řešit. (Nehledě na to že "pomalost" se projevuje i u LAN disku). Pokud někdo můžete tento pořadavek dobře anglicky sformulovat , tak to dejte na domovské forum az boxu.r.paklic píše:...... to som ....zistil som
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
Thomik1
- Moderátor
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Myslím že ne,problém bude v Mazu a zbývá to zkusit setřídit pouze v boxu a to je na dlouhodempsey píše:Myslím že Thomik spravil chybu a pri importovaní z MaZu skombinoval svoj starý zoznam TP s allchannels z Mazu. Bude treba urobiť nový setting

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
- Nováček
viewtopic.php?f=185&t=4815Thomik1 píše:Myslím že ne,problém bude v Mazu a zbývá to zkusit setřídit pouze v boxu a to je na dlouhodempsey píše:Myslím že Thomik spravil chybu a pri importovaní z MaZu skombinoval svoj starý zoznam TP s allchannels z Mazu. Bude treba urobiť nový setting
ani nahodou

2 x AZ Box Premium 1x DreamBox 800.:. fw: latest .:. MultiCas v1.62B-A03 .:. Skylink /Gital / UPC ofic .:. cccam client only .:. (19,2E-23,5E-28,2E-1W)
-
- Nováček
Mám win7 a problém u mkv je pořád stejný. Od fw. tuším 4219 mi všechny mkv po síti nejdou...shibal píše: To je zajímavé zjištění, které by měli vývojáři vědět. Protože pokud mají Windows 7, tak se jim tento problém neobjeví !!!! a oni se tomu nemusí věnovat. Vzhledem k tomu, že v našich domacnostech převládá (mezi Wokny) WinXP, je to problém, který by se měl řešit. (Nehledě na to že "pomalost" se projevuje i u LAN disku). Pokud někdo můžete tento pořadavek dobře anglicky sformulovat , tak to dejte na domovské forum az boxu.
Elite, fw: 4295 KGD
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Skusal som 2048x1536 - nejde ale 2047x1536 uz ano.JirkaB2 píše:můžete prosím někdo vyzkoušet obrázek 2048x1536, nechci všechno převzorkovávat a zbytečně flashovat na tento FW pokud to nepůjde.JirkaB2 píše:Mám dotaz na prohlížeč obrázků. Jak mám chápat MAX SIZE 2047px? přece to není 45pixelů na 45pixelů. Můj foťák dělá 820kB (nebo 1.5MB soubory v lepší kvalitě) o rozměru 2048x1536 nebo 2048x1360. Zobrazí je to, nebo mám smůlu (1px navíc u horizontal)?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
díky za test, tak to mám o 1 pixel smůlu.paleaaro píše: Skusal som 2048x1536 - nejde ale 2047x1536 uz ano.
nejde mi do hlavy proč zrovna je omezení 2047 a ne 2048 ???
PS: už několik let mám SONY DSC-P8 3.2 MPix a vyšší rozlišení zatím nepotřebuji
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
- JirkaB2
- Mírně pokročilý
tak jsem nevydržel a upgradoval z FW3952
moje postřehy:
1. lepší obraz na SD
2. rychlost FTP se lehce zvýšila čtení i zápis na 2.06 MB/s (z 1.9 MB/s)
(měřeno na FlashFXP-Notebook na Wifi-router-100MBit drát-Azko při sledování programu)
moje postřehy:
1. lepší obraz na SD
2. rychlost FTP se lehce zvýšila čtení i zápis na 2.06 MB/s (z 1.9 MB/s)
(měřeno na FlashFXP-Notebook na Wifi-router-100MBit drát-Azko při sledování programu)
Azbox Premium-HDMI-Onkyo TX-SR606-HDMI-Sharp LC37DH65E LNB: 19.2+23.5
-
- Nováček
Ve čtvrtek večer - těsně před začátkem olympiády - najednou zhasla TV. Z Azboxu Elite HD fw.0.9.4466 nešel přes hdmi kabel žáden signál. Nejdříve jsem myslel, že přestal fungovat celý azbox. Dal jsem flashku s upgradem fw do usb a restartoval - tak najíždí rozlišení hd ready. Nic, stále tma. Připojil jsem TV přes scart a obraz byl. Měl jsem podezření, že odešly nějaké obvody okolo HDMI výstupu. Nicméně jako pokus před tím, než bych odvezl azbox na reklamaci jsem zkusil přeinstalovat fw dle zde již mnohokrát opakovaného postupu a hdmi výstup začal opět fungovat. Setkal se s tím někdo?
Chybí mi zrychlená navigace při přehrávání nahraných pořadů, stejná jako funguje při přehrávání mkv nebo iso, tj. šipkama >>| a čísly. Snad to vývojáři do některé další verze zapracují.
Chybí mi zrychlená navigace při přehrávání nahraných pořadů, stejná jako funguje při přehrávání mkv nebo iso, tj. šipkama >>| a čísly. Snad to vývojáři do některé další verze zapracují.
AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Ked som kupil Premium HD+ tiez nefungovalo HDMI ale po upgrade FW ide vsetko OK.interfernet píše:Ve čtvrtek večer - těsně před začátkem olympiády - najednou zhasla TV. Z Azboxu Elite HD fw.0.9.4466 nešel přes hdmi kabel žáden signál. Nejdříve jsem myslel, že přestal fungovat celý azbox. Dal jsem flashku s upgradem fw do usb a restartoval - tak najíždí rozlišení hd ready. Nic, stále tma. Připojil jsem TV přes scart a obraz byl. Měl jsem podezření, že odešly nějaké obvody okolo HDMI výstupu. Nicméně jako pokus před tím, než bych odvezl azbox na reklamaci jsem zkusil přeinstalovat fw dle zde již mnohokrát opakovaného postupu a hdmi výstup začal opět fungovat. Setkal se s tím někdo?
-
- Nováček
Ano u mě to same a seting mam vstniVraKo píše:Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.