Ale skúsim premazať nahrávky, uvidím, čo to povie... Zatiaľ vďaka...
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
To byly nahrávky v adresáři recordfile? A nezkoušels je přetáhnout do adresáře movie?Bárt píše:Já mám disk 1Tb a taky mám spoustu nahrávek, ale už mi několikrát vyskočila hláška, že je možné mět max. 300 nahrávek na disku, jinak se pořad nenahraje, nemáte tento problém? Stačilo mi pouze umazat část nahrávek a držet se pod 300 záznamů.
tak snad příště, uvidíme jak dlouho bute trvat jejich příslib "increased soon" z 4.2.2010 u FW4461tesik píše:Fotky stále to samé. 2048x1536 nezobrazí.
To by bylo stejně málo. Nechápu v čem mají problém, sigma má v sobě hardwarový dekodér JPG až do rozměru 4096x4096. Že by málo paměti? Tak mají zabudovat swap.JirkaB2 píše:tak snad příště, uvidíme jak dlouho bute trvat jejich příslib "increased soon" z 4.2.2010 u FW4461tesik píše:Fotky stále to samé. 2048x1536 nezobrazí.
Ja 300 rozhodne nemam, promazal jsem disk pod polovinu a stejne se zase nic nenahralovisper píše:To byly nahrávky v adresáři recordfile? A nezkoušels je přetáhnout do adresáře movie?Bárt píše:Já mám disk 1Tb a taky mám spoustu nahrávek, ale už mi několikrát vyskočila hláška, že je možné mět max. 300 nahrávek na disku, jinak se pořad nenahraje, nemáte tento problém? Stačilo mi pouze umazat část nahrávek a držet se pod 300 záznamů.
No moje angličtina je naprd , google trochu s něčím pomohl..... Bohužel, jestli myslíme to samé , tak to je pro mě spanělská vesnice. Co by to přineslo?kapitan.iglo píše:Zrovna to zmiňované téma na Satpimps procházím a zní to opravdu nadějně.Už se těším, až to bude venku...