Dik moc za rady. Nainstaloval jsem a stahnul vse dle navodu. Bohuzel na mem AZBox se sdileni Skylink karty (AZbox jako server, Dreamsky 7000 jako klient) kazdy den nejmene jednou zasekne - dojde k zamrznuti AZboxu - je treba restart pomoci vypinace vzadu (restart pluginu nepomuze).dempsey píše:S týmto fw som všetko stiahol z islaremota.Samozrejme po dopísaní adries v prijímači. Newcs aj mgcamd sú tam aktuálne
Nevim jestli se nejedna o problem verzi nebo spatne zvoleneho pluginu - na serveru islaremota je jich totiz mnoho.
Moje konfigurace je: AZBox 0.9.2371 + newcs (plugin, ktery byl popsan jako NewCs....Full.tgz) + MgCamd (plugin, kterz byl popsan jako MgCamd...Full.tgz). Dale Dreamsky 7000 a v nem firmware 2.24.
V tento konfiguraci se z Dreamsky na Azbox pripojim bez problemu. V prubehu sledovani vsak obcas dochazi na Dreamsky k rozpadu obrazu na tak cca 2 sec a 1 az 2x denne dojde k zaseknuti AzBoxu - nutny restart vypinacem vzadu.
Nevim jestli neni nutne pouzit jiny plugin z islaremota.com (napr. Newcs + incubusMgCamd) nebo jiny firmware v Dreamsky. Nevim jak zjistit co problem zaseknuti zpusobuje. Dempsey mohl byste mi prosim napsat jake presne pluginy pro AzBox a jaky firmware v Dreamsky pouzivate aby byla komunikace stabilni jak pisete vyse v tomto vlakne)? Dik moc.