fw 0.9.2371

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
exhornik Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: fw 0.9.2371

Příspěvek od exhornik »

dempsey píše:S týmto fw som všetko stiahol z islaremota.Samozrejme po dopísaní adries v prijímači. Newcs aj mgcamd sú tam aktuálne
Dik moc za rady. Nainstaloval jsem a stahnul vse dle navodu. Bohuzel na mem AZBox se sdileni Skylink karty (AZbox jako server, Dreamsky 7000 jako klient) kazdy den nejmene jednou zasekne - dojde k zamrznuti AZboxu - je treba restart pomoci vypinace vzadu (restart pluginu nepomuze).

Nevim jestli se nejedna o problem verzi nebo spatne zvoleneho pluginu - na serveru islaremota je jich totiz mnoho.

Moje konfigurace je: AZBox 0.9.2371 + newcs (plugin, ktery byl popsan jako NewCs....Full.tgz) + MgCamd (plugin, kterz byl popsan jako MgCamd...Full.tgz). Dale Dreamsky 7000 a v nem firmware 2.24.

V tento konfiguraci se z Dreamsky na Azbox pripojim bez problemu. V prubehu sledovani vsak obcas dochazi na Dreamsky k rozpadu obrazu na tak cca 2 sec a 1 az 2x denne dojde k zaseknuti AzBoxu - nutny restart vypinacem vzadu.

Nevim jestli neni nutne pouzit jiny plugin z islaremota.com (napr. Newcs + incubusMgCamd) nebo jiny firmware v Dreamsky. Nevim jak zjistit co problem zaseknuti zpusobuje. Dempsey mohl byste mi prosim napsat jake presne pluginy pro AzBox a jaky firmware v Dreamsky pouzivate aby byla komunikace stabilni jak pisete vyse v tomto vlakne)? Dik moc.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jeste radeji upozorneni z jineho vlakna viewtopic.php?f=76&t=3455.
FW se chova divne pri nastavene cestine v menu.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

nie- staci zvolit PAL normu a restartovat prijimac.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Ale tu tam samozrejme mam a restartoval jsem jiz tisickrat. To mozna vyresi udrzeni cestiny v nastaveni jazyka menu, ale ne problem nemoznosti nastaveni file serveru s cestinou

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

Tak newcs stále mrzne. Musel som použiť multicas ale zase mi nejde cigi. Je ešte nejaká iná možnosť aby mi funguval Skylink a cigi ?

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

exhornik píše:
dempsey píše:S týmto fw som všetko stiahol z islaremota.Samozrejme po dopísaní adries v prijímači. Newcs aj mgcamd sú tam aktuálne
Dik moc za rady. Nainstaloval jsem a stahnul vse dle navodu. Bohuzel na mem AZBox se sdileni Skylink karty (AZbox jako server, Dreamsky 7000 jako klient) kazdy den nejmene jednou zasekne - dojde k zamrznuti AZboxu - je treba restart pomoci vypinace vzadu (restart pluginu nepomuze).

Nevim jestli se nejedna o problem verzi nebo spatne zvoleneho pluginu - na serveru islaremota je jich totiz mnoho.

Moje konfigurace je: AZBox 0.9.2371 + newcs (plugin, ktery byl popsan jako NewCs....Full.tgz) + MgCamd (plugin, kterz byl popsan jako MgCamd...Full.tgz). Dale Dreamsky 7000 a v nem firmware 2.24.

V tento konfiguraci se z Dreamsky na Azbox pripojim bez problemu. V prubehu sledovani vsak obcas dochazi na Dreamsky k rozpadu obrazu na tak cca 2 sec a 1 az 2x denne dojde k zaseknuti AzBoxu - nutny restart vypinacem vzadu.

Nevim jestli neni nutne pouzit jiny plugin z islaremota.com (napr. Newcs + incubusMgCamd) nebo jiny firmware v Dreamsky. Nevim jak zjistit co problem zaseknuti zpusobuje. Dempsey mohl byste mi prosim napsat jake presne pluginy pro AzBox a jaky firmware v Dreamsky pouzivate aby byla komunikace stabilni jak pisete vyse v tomto vlakne)? Dik moc.
mam ten isty problem,mne dokonca nevydrzi viac ako pol hodiny,pri rychlejsom prepinani sa sekne hned,vypise zakodované..este sa chcem spytat,mas to cez router alebo priamo prepojeny AZ-dreamsky?

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

bibibo píše:Tak newcs stále mrzne. Musel som použiť multicas ale zase mi nejde cigi. Je ešte nejaká iná možnosť aby mi funguval Skylink a cigi ?
pod multicas ti pojde aj cigi,len musis zadat key..

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

bene1 píše:
bibibo píše:Tak newcs stále mrzne. Musel som použiť multicas ale zase mi nejde cigi. Je ešte nejaká iná možnosť aby mi funguval Skylink a cigi ?
pod multicas ti pojde aj cigi,len musis zadat key..
Je možné súbor s klúčmy editovať pomocou ftp commandera ? Ako tak pozerám, tak to má nejaký formát, ktorý sa asi nedá moc editovať.

vladinous
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od vladinous »

visper píše:Už se to tu psalo. Nový soft nemá heslo a to se AZeditu nelíbí. Zapiš heslo azbox telnetem příkazem passwd. Soubory z Azeditu je možno přenést i ftp do adresáře DISK2 a potom restart.
Ďakujem visper :89:, už AZBox Edit funguje.
Návod pre ostatných ako priradiť heslo pre nový Sw 2371:
Spojiť box cez telnet: zobrazí sa:

Connecting to 'IP vašeho boxu'
Connected
MMP login: root
Password:
MMP[~]$

napíšete: passwd
enter

vypíše hlášku o zmene root hesla a pokračujete:
Enter new password: napíšete: azbox /pri písani nebudete vidieť písmena, tak opatrne/
enter (nevšímať si upozornenia . . .)
Re-enter new password: opäť: azbox
enter
Password changed.
MMP [~]$

Na záver vykonajte reboot boxu a spustite AZboxEdit. :87:

----------------------------
Azbox Premium, Fw 0.9.2371, HDD Samsung 500 GB EHD502HI ECO, Skylink, Gitalink,
100 cm MASCOM, SG 2100A, plazma Pioneer 50´

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Najlepsi FW aky som kedy mal nainstalovany.
Ale jeden problem mam u vsetkych FW.
Ked zapnem "timeshift" (casovac>HDD v malom menu) tak timeshift funguje ale pri pozerani tuhne BOX. Ked to mam nastavene na RESET tak ide vsetko OK (netuhne).

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

paleaaro píše:Najlepsi FW aky som kedy mal nainstalovany.
Ked zapnem "timeshift" (casovac>HDD v malom menu) tak timeshift funguje ale pri pozerani tuhne BOX. Ked to mam nastavene na RESET tak ide vsetko OK (netuhne).
Problém s HDD.

paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

bibibo píše:
Problém s HDD.
Ked nahravam priamo alebo cez "rezervovane nagravanie" alebo EPG tak to funguje.
Jedine ked to prepnem ako som vysie napisal tak BOX tuhne

este podotknem:
Tuhne aj vtedy ak nepouzivam TIMESHIFT ale mam ho len povoleny.
Tuhnutim mzslim ze BOXu pomoze uz len restart.
Naposledy upravil(a) paleaaro dne 28 čer 2009, 16:16, celkem upraveno 2 x.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Dobrý disk musí stíhat timeshift na HD programu a současně druhý HD program nahrávat. Takže vlastně 2x nahrává a jednou přehrává současně.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
exhornik Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od exhornik »

bene1 píše: mam ten isty problem,mne dokonca nevydrzi viac ako pol hodiny,pri rychlejsom prepinani sa sekne hned,vypise zakodované..este sa chcem spytat,mas to cez router alebo priamo prepojeny AZ-dreamsky?
Zdravim, AZ a dreamsky jsou pripojene pres switch, protoze dreamsky je v siti vice. Prime propojeni kabelem v mem pripade neni mozne.

bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

paleaaro píše:
bibibo píše:
Problém s HDD.
Ked nahravam priamo alebo cez "rezervovane nagravanie" alebo EPG tak to funguje.
Jedine ked to prepnem ako som vysie napisal tak BOX tuhne

este podotknem:
Tuhne aj vtedy ak nepouzivam TIMESHIFT ale mam ho len povoleny.
Tuhnutim mzslim ze BOXu pomoze uz len restart.
Mal som ten istý problém s HDD. HDD mám Samsung 1TB. Pomohla zmena SATA-300 na SATA-150.

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“