hbbtv plugin
ide to?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Also on old boxes HbbTV is running, if you flash the image on an external USB stick, with minimum 1 GB (faster stick is allways better). In this case you must first install flashexpander from feed. You find it in
press green button < again green button < extensions.
HbbTV you can install from feed online. You can find it in extensions < hbbtv 2.0.
Premium HD - funguje to. Jen je to poněkud pomalejší. Asi záleží na rychlosti externí paměti, která k tomu je nutná. Mám 4GB DOM (CompactFlash) a ta moc rychlá nebude.JohnCenaWWE píše:oplati sa do toho ist?nejak je ticho
Po dlhsom skumani som zistil, ze mi nafachcia na Skylinku HD programy (Zatial som testoval len na Skylinku). Okrem Markiza HD, Prima HD, NovaHD, CT HD, CT Sport HD a History HD mi ostatne HD kanaly nefunguju. Neviete cim to moze byt? Pouzivam Cccam 2.3.0Bond píše:Tak som sa do toho pustil aj ja. Instalacia namiesto DOM do redukcie na SD 2GB kartu cez AZUp bez problemov (povodne Open RSI 3.0). Cccam 2.3.0 funguje bez problemov, ine emulatory-softcamy som este neskusal. Islo mi hlavne o HBBTV, ktore po stiahnuti pluginu bez problemov funguje, ale je to velmi pomale, tak ako aj prehliadac OPERA. Zatial vsetko funguje, ale ako som spominal je to pomale. Este trochu s tymto Image polaborujem, ale prevdepodobne prejdem spat na OPEN RSI 2.1, alebo 3.0 pre tu rychlost.