V podstate je to jedno, dolezite su konfiguracne subory pre dany typ karty, ktore musia byt ulozene
v etc/tuxbox/config/oscam-[experimental, stable - podla toho co je nainstalovane]/
Aby islo navyse emu treba prepisat binarku oscamu v usr/bin (ak bola nainstalovana verzia oscam-stable, treba takto pomenovat aj tu binarku oscamu ymod, ktoru tam kopirujeme, napr. oscam ymod premenujeme na oscam-stable)
Potrebne subory aj tu: oscam
mám azbox premium+ a openrsi někdy z prosince, co je tady v downloadu a často se mi stává, že zapnu box, přepnu program(v podstatě zmačknu šipku nahoru) a box se vypne, někdy po novém zapnutí je to OK,někdy se to i 2x opakuje.....a navíc mám často problém ze zvukem, že musím přepnout audio stopu, a dělá to na více programech, někdy na ocku, někdy na prime atd.............nevíte někdo co s tím?mám zkusit nějaký novější FW?
gorick píše:V podstate je to jedno, dolezite su konfiguracne subory pre dany typ karty, ktore musia byt ulozene
v etc/tuxbox/config/oscam-[experimental, stable - podla toho co je nainstalovane]/
Aby islo navyse emu treba prepisat binarku oscamu v usr/bin (ak bola nainstalovana verzia oscam-stable, treba takto pomenovat aj tu binarku oscamu ymod, ktoru tam kopirujeme, napr. oscam ymod premenujeme na oscam-stable)
Potrebne subory aj tu: oscam
Postupoval som ako pises, emu mi ide, ale nejde karta, co ma viac trapi.. Kde mozem mat problem?
2013/03/23 14:55:44 1837 775CB4B0 c azbox (0D96&000004/13B4/0EB4/0000/80:8228/00-00): timeout (5345 ms) by karta (try 2) - Markiza HD
2013/03/23 14:55:49 1837 775CB4B0 c azbox (0D96&000004/13B4/0EB4/0000/80:EBEA/00-00): timeout (5092 ms) by karta (try 2) - Markiza HD
2013/03/23 14:55:49 1837 775CB4B0 c dvbapi: try pids again #3
2013/03/23 14:55:49 1837 775CB4B0 c dvbapi: can't decode channel
2013/03/23 14:55:49 1837 775CB4B0 c azbox (0624&000000/13B4/0EAA/0000/50:1929/00-00): rejected group (2 ms) - Markiza HD (no matching reader)
To se me stavalo a nevim ci asi fw co jsem inzeroval na strane 39 mam pokoj...
ccccdddd píše:mám azbox premium+ a openrsi někdy z prosince, co je tady v downloadu a často se mi stává, že zapnu box, přepnu program(v podstatě zmačknu šipku nahoru) a box se vypne, někdy po novém zapnutí je to OK,někdy se to i 2x opakuje.....a navíc mám často problém ze zvukem, že musím přepnout audio stopu, a dělá to na více programech, někdy na ocku, někdy na prime atd.............nevíte někdo co s tím?mám zkusit nějaký novější FW?
Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05;
Vu+ DUOO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04;
Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
gobb píše:EDIT: nejde mi Markiza HD cez kartu, napr. Prima Family HD mi ide z karty.. Nejaky napad prosim?
No neviem, u mna OK. Teraz som otestoval Markiza HD, skylink ICE a moje konfigy. Skus restartovat cely box alebo refresh karty/reset pin/ cez web skylinku
gobb píše:EDIT: nejde mi Markiza HD cez kartu, napr. Prima Family HD mi ide z karty.. Nejaky napad prosim?
No neviem, u mna OK. Teraz som otestoval Markiza HD, skylink ICE a moje konfigy. Skus restartovat cely box alebo refresh karty/reset pin/ cez web skylinku
Skusil som byt trpezlivy a pockat na zapisy viac ako 2 minuty
No a pomohlo
Dik za pomoc.
Zdar,
Potreboval by som poradit s internym diskom na premium+
Vsetko fungoval fajn, az do okamziku ked som bol nuteny vypnut box vypinacom na zadnej strane.
Od vtedy sa mi disk nenamountuje. V info sa zobrazuje, s obsadenym miestom -1 MB.
Ked som ho vybral a skusil pripojit cez USB, dal sa normalne namountovat a fungoval dalej.
Preformatoval som ho v PC, ale po vlozeni do boxu, ho stale nieje schopne namountovat. (cez USB funguje).
Po pol dni zabitom riesenim tohoto problemu, som cez azup preinstaloval kernel a openrsi, a disk nabehol.
No fungoval znovu len do prveho vypnutia boxu vypinacom. Od vtedy znovu nejde namountovat.
Ahoj vsem,
potrebuji poradit ohledne keymapu. Ten co jsem mel na rti 1.7.0 mi vyhovoval ale na novem kernelu nefunguje. Byl by nekdo tak hodnej a predelal ho na novej kernel? Jde mi o stredove sipky pravo/vlevo +- volume, ok vyvolani seznamu kanalu. Prikladam mu keymap.
Ahojte všetci,
mohli by ste mi v jednoduchosti popísať klady a zápory tohoto fw? Zatiaľ používam RTI 1.7 a rád by som vyskúšal niečo nové, len to musí stáť za to... Ďakujem
Hlavne ma zaujíma:
1. Prepínanie kanálov - rýchlosť
2. Scalling mode - nechcem roztiahnuté držky :)
3. Stabilita - či to nemrzne, nekolieskuje
4. Stabilita a funkčnosť CCcam, poprípade Oscam ako cardserver (ak niekto používa aj odozva z karty)
Veľmi pekne vopred ďakujem.
AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
používáte někdo poslední verze FW? mám FW prosince a přemýšlím o aktualizaci, ale nevím jestli to má cenu nebo ne.....potřebuji pouze stabilní chod přijímače+mgcamd....nic víc nepoužívám, ani nepotřebujem
zdar, kdyz jsem poprve rozjel OSCAM, taky mi nesli nektere programy. Pouzil jsem oscam z odkazu uvedenym na predchzi strane. Tak jsem zalovil v archivu na svem disku, prehral jsem konfiguraky co jsem pouzival driv a ozkousene a rozjelo se to. Me tusim neslo HBO2 a jeste nejake.
Stevo102 píše:Ahojte všetci,
mohli by ste mi v jednoduchosti popísať klady a zápory tohoto fw? Zatiaľ používam RTI 1.7 a rád by som vyskúšal niečo nové, len to musí stáť za to... Ďakujem
Hlavne ma zaujíma:
1. Prepínanie kanálov - rýchlosť
2. Scalling mode - nechcem roztiahnuté držky :)
3. Stabilita - či to nemrzne, nekolieskuje
4. Stabilita a funkčnosť CCcam, poprípade Oscam ako cardserver (ak niekto používa aj odozva z karty)
Veľmi pekne vopred ďakujem.
body
1 ok
2 ok
3 ok
Bod 4. Stabilita a funkčnosť CCcam, poprípade Oscam ako cardserver (ak niekto používa aj odozva z karty)0.300s a víš
vypadky ccamu ,oscam ok