Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Při upgrade na 2.10.67 se mi uprostřed nahravání na obrazovce objevilo není signál,a přijímač přestal reagovat.Hdb clean se nepřipojí,ani Putty neví někdo co dál?Příspěvky o Putty A Porterovi jsem četl,ale nic nefunguje.
Provedl jsem upgrade na verzi 2.10.67 a chodí to bez problémů.Je zajímavé že jsem po nespokojeností
s firmware 2.10.57 HD Box vyčistil a po továrním nastavení nainstaloval verzi 2.10.29 která běžela ke
spokojenosti.Nedalo mě to a znovu jsem přeinstaloval na verzi 2.10.57 která k údivu také bez problémů
a sekání běžela.Včera jsem váhal ale nakonec se rozhodl dát do boxu nejnovější verzi a zatím stále běží.
Nutno zdůraznit že bez dalších operací jako nahrát znovu družice atd.Zatím vše O.K.
Ano s vyčištěním boxu pomoci cleaneru se stabilita o hodně vylepši.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Souhlasím,zatím jsem při dodržování určitých pravidel neměl mnoho problémů s instalací.
Proto po vyčištění asi fungovaly zdánlivě nestabilní verze dobře.Zkoušel jsem Oscam i později
Mcas na který jedu do teď bez jediného výpadku,dále používám nebo jsem zkoušel WebZeal,
Internet Tv,You Tube.Taktéž nahrávání funguje dobře a poznámka k EPG-nezaznamenal jsem
výpadky slov nebo konečných písmen.Možná mám štěstí ale funguje HD Box dobře,co víc si
přát.
Zápory:u poslední verze jsem nezkoušel ale předchozí firmware při editaci programů-tj.mazání,
přesuny atd. projevovalo se sekání Boxu které se po chvilce samo zmotořilo nebo jsem musel
box restartovat.WebZeal se v určitých chvílích zvláště při načítání adres sekne a pomůže jen restart.
Já ho nějak nevyužívám,jde jen o test programu a postřehy.Zdravím.R.
Čo sa tyka stability tak tá už je celkom dobrá ale mohli by popracovať na znázornení zložiek na sieťovom disku aby sa dali usporiadať podľa abecedy, ďalej prehrávanie divixov je stale posunutý zvuk oproti obrazu este ak sa im to podarí odstránit pak to bude ok , robí to aj u hdboxu fs-9105 aj u fs-9105plus.