Plná paměť

Otázky pro začátečníky pro přijímač Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
pfemir
Nováček
Nováček

Plná paměť

Příspěvek od pfemir »

Zdravím všechny,
potřebuji poradit s následujícím problémem. Mám nastavenu cestu na nahrávání na server. Bohužel se mi teď stalo, že mi server spadl, takže uložiště bylo nedostupné a když se spustilo nahrávání, které jsem měl naprogramované, tak mi to zřejmě začalo nahrávat někam do vnitřní paměti satelitu. Není mi sice jasné, jak je to možné, každopádně mám nyní plnou paměť, takže zelená obrazovka. Předtím jsem tam měl cca 30MB volného. Přes FTP jsem se připojil a hledal kde se co uložilo, ale nic jsem nenašel. Hledal jsem podle datumu, velikosti souboru, ale nic podezřelého jsem nenašel. Nevíte někdo, co se přihodilo a hlavně kam se co mohlo uložit, abych to mohl odmazat a opět fungovat?

Díky.

| Clarktech ET9100 | LNB Inverto Black Premium Twin 0,2 dB | Gibertini 105cm | Motor Optibox DM 3800 | TV LCD Samsung 47" |
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Plná paměť

Příspěvek od vikino »

Standartne je nastavena cesta na nahravanie na media/hdd/movie. Hladaj vo flashi adresar movie.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
pfemir
Nováček
Nováček

Příspěvek od pfemir »

Nic takováho tam nemám. V media/hdd mám akorát jeden soubor epg.dat, ten má 2.6MB a dva adresáře EMC a usr a ty jsou v podstatě prázdné. Nechápu to.

| Clarktech ET9100 | LNB Inverto Black Premium Twin 0,2 dB | Gibertini 105cm | Motor Optibox DM 3800 | TV LCD Samsung 47" |
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od vikino »

Tak to flashni nanovo nejakym image-om a mas pokoj, ponastavuj nanovo vsetko a ak mas hdd, tak system by mal sam vytvorit na hdd adresar movie, ak nie, tak ho vytvor. Inac bolo by fajn, keby ze si vytvoris podpis aby clovek vedel s kym - s cim ma docinenia... :D

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
pfemir
Nováček
Nováček

Příspěvek od pfemir »

Podpis vytvořím.
Flashování jsem se chtěl vyhnout. Všechno to nastavování, dost dlouho mi to trvalo, než jsem to všechno udělal k obrazu svému. Navíc se mi to může kdykoliv zopakovat a přece to nebudu pořád flashovat. HDD nemám, proto to cpu na server.

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Otázky začátečníků“