vikino píše:@streethawk - zabudol som sa Ta opytat ako Ti isla v tom backup-e aaf ice karta jupici v i-deto mode v oscame?
Ahoj, neskusal som to a ako sa to da vyskusat, ved ona ide mmt. defaultne cez CW, alebo?
Ja pouzivam CCcam 2.3 tam ide Skylink ICE bezproblemov...UPC mi tam nesla, ale mozem vyskusat aj oscam este...
Zatial...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
V tom backup-e AAF je nastaveny oscam na citanie i-deto kariet sky.link a jupici. Kedze ty mas obe karty ice, aj sky-link aj jupici, tak v tom backup-e by sa mali same prepnut do i-deto modu a oscam by ich mal citat obe ako i-deto. Sky-link ice mam osdkusanu, ze tak funguje, zaujima ma ta ice karta jupici, ci sa prepne do i-deto modu a ci pojde. Nemam taku kartu, tak odskusat nemozem, ty ano, tak mozes, ale ako chces ty...
Vikino,
snažím sa čítať a čítať aby som neotravoval Vás skúsenejších na tomto fóre. Rozbehol som AAF Image, ale prepínanie z kanálu na kanál ma dvíha z kresla. Troch veľa úkonov na mňa. Rád by som ostal pri poslednom AAF. Je možné prepínať kanály cez DO na jeden krát ? Ak áno, prosím o radu. Ďakujem.
Mozno si cital dost, ale malo si sa asi hral s boxom
Ano, je to mozne prepinat stlacenim jedneho tlacitka na DO. Staci si dat v oblubenych (po navoleni channel-listu sipkou dole/hore, modrym tlac) na prve miesto foldet(subor) s programami ktore pozeras a zoradit ich v nom podla Tvojho gusta. Potom staci na DO stlacat popamati len ciselne tlacitka a prijimac prepne na pozadovany program bez vyvolania channel-listu. Snad som to napisal zrozumitelne...
Ked sa chce a je cas, vsetko sa da, uprav si keymap.xml podla svojich potrieb a budes to tak mat.
Ale na to co potrebujes existuje dvojtlacitko "P".
Sipka doprava/dolava je v AAF rezervovana na rychle epg, ci ako sa to vola. Vyvola sa tym info co je na nasledujucom programe a ked potvrdis este OK, tak prepne. Tebe to takto nevyhovuje, tak pouzivaj to "P". Alebo si daj image PLi a nainstaluj multiquick button plugin a v nom si nastavis kazde tlacitko ako potrebujes.
Upravene aby islo prepinat programy sipkamy dole a hore kruhovym ovladacom a dolava doprava chanel list.Stiahnut a rozbalit,skopirovat do /usr/share/enigma2 restart.Cez DO menu/open aaf panel/keymap selection/sipka doprava a mali by ste tam mat user(keymap.usr)potvrdit ok.Tot vsjo.
Dnes som urobil online aktualizaciu v.13.1.2012 a po uspesnom update mi v pluginoch vypisovalo, ze su nedostupne pluginy dreamexplorer a TS panel. Pomohlo az odinstalovanie DVD playera (aj tak som ho nepouzival).
To je zajímavý, já používém HDF team image a taky po aktualizaci mi vypisuje pří zobrazení pluginu,že je nedostupný DVD player a seekbar,když chci spustit DVD soubor,tak zelená smrt,ale zase se opravila diaktritika v EPG u skinu PLI-HD.
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
vikino: Ahoj, prosím mohol by si tu dať zálohu tvojho najnovšieho AAF image? Teoreticky by mi stačil aj ten najnovši holý, ale musí mať už v sebe nainštalované softcamy (CCcam 2.3.0, Mgcamd 1.35a, Oscam)
Skúšal som už všetko a vždy neúspešne, nejde mi stiahnuť žiadny softcam, po inštalácii toho "softcam update" sa mi po reštarte síce objaví položka "softcams" v moduloch, ale nič z nej nejde stiahnuť, zostane to visieť na tej konzole a musím natvrdo vypnúť prístroj...
Všetko ostatné ale stiahnuť ide, nefungujú iba tie sofcamy...
Díky...
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
Nie je mozne, aby to mne a dalsim napr. 5-tim uzivatelom islo OK a Tebe nie. Ako som pisal, chyba je pravdepodobne u Teba, nie v image AAF.
Vyskusaj pouzit moj posledny backup AAF - i-deto reader, ci ti bude v nom stahovat softcamy. Ak nie, tak ma uz nainstalovany cccam a oscam(i-deto reader). Image potom jednoducho zaktualizuj a budes mat posledny AAF
Ahoj, no a kde môže byť podľa Teba chyba, keď všetko ostatné sťahovať ide, tak nemôže byť predsa problém v sieti...alebo? Internet mi funguje normálne...nemám s ním žiadny problém...
Ja rozumiem, že to tu viacerým funguje normálne...ale prečo to potom takto blbne...nechápem...nemôže to mať niečo s tým, že doteraz som mal nastavenú pevnú IP adresu a teraz tam mám všetko na "autodetect", pretože som kúpil router a ten prideľuje IP adresy...
Inak už fakt neviem...alebo sa nejako pošahala sieťová karta na boxe...inak ma už nenapadá nič...