hd box 9300

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

PavelT
Nováček
Nováček

Re: hd box 9300

Příspěvek od PavelT »

Jak říkáš, zkusím všechno od začátku a pokud to nepojede, tak si pozvu proutkaře, třeba odhalí nějakou goepatogenní zonu. Díky, PT

zdenekk
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdenekk »

Zdravím diskutující k problému. Nahrál jsem znova FW 83 a poslední dostupný M CAS. Vše chodí OK.
Díky za zájem a názory. Zdenekk

tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

dokedy ti to ale pojde? Bohuzial sa dnes na forach objavila sprava, ze Skylink spustil na ICE a I*deto kartach sluzbu SURFLOCK , asi pre dobro pre zakaznika ... :

SKOPIROVANE Z INEHO FORA
Spolocnost Towercom a.s, aktivovala na v sucasnosti ponukanych kartach, funkciu "SurfLock ". Tato funkcia znemoznuje vyuzivanie sluzieb PIP (Obraz v obraze) , ako aj vyuzivanie funkcie PVR na mnohych prijimacoch. Kedze o tejto funkcii predajcovia kariet mlcia a neuvadzaju ju v popise karty, rozhodol som sa na nu upozornit, aby Ste mali moznost sa vyvarovat pripadnym sklamaniam.
Funkcia "SurfLock " je na kartach aktivovana az po registracii karty , takze v skusobnom rezime ju nemozte indikovat a pripadne tak odstupit od zmluvy. Princip funkcie je v tom,ze kontroluje pocet poziadaviek ecm a po prekroceni urciteho poctu treba pockat na prichod novych opravneni, dovtedy je ale program kodovany.... Pocet ecm sa zvysuje pouzivanim PIP , alebo funkcie record v pripade nahravania dvoch programov spristupnenych kartou .
Funkcia "SurfLock" sluzi na ochranu pred neopravnenym sledovanim programov z jednej pristupovej karty na viacerich prijimacoch .Zial ,znemoznuje aj sledovanie na jednom TV prijimaci a vyuzivanie dodatocnych funkcii. Toto obmedzenie neplati pri sledovani jedneho programu - bez vyuzivania dodatocnych funkcii.
SurfLock nijak neobmedzuje majitelov prijimacov, ktore doporucuje Towercom a.s. - tam sa napriklad zaznam dekoduje az pri jeho naslednom prehravani a funkciu PIP pravdepodobne ani jeden doporuceny prijimac neposkytuje .... KONIEC CITATU
Naposledy upravil(a) dempsey dne 24 bře 2011, 00:08, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Uprav príspevok tak aby bolo jasné že to nekopíruješ bezdôvodne do tejto témy/edit: Teraz je to správne

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Funkcia dual record a PIP nieje obmedzovana sw v prijimaci, ale providerom !
Karty tohto providera funguju spravne v rezime demo - pred registraciou a po registracii na kartach, ktore sa nespravne aktivovali. V kazdom pripade je ale sucasny stav taky, ako je .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
PavelT
Nováček
Nováček

Příspěvek od PavelT »

Já jsem na tom pořád stejně. Vše jsem znovu celé přeinstaloval. Ze začátku to vypadalo OK. Od středy večer běželo vše jako po drátku. MCAS se nevypínal. Radost trvala do dnešního rána. Program, který se žačal nahrávat kolem půlnoci je od poloviny zakodovám, MCAS se "sám" zase vypnul. Při testování se mi to od rána kouslo, respektive MCAS vypnul ještě 2x. Celé se to smřuje pořád k tomu, že z nějaké neznámé pčíčiny dojde samovolně k vypnutí MCAS. Přemýšlím o výměně karty, případně zaslání přístroje do servisu. Souvislost se spuštěním SurfLock nevidím. PT

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“