Pozice disecq jak je zazálohovat.

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
ipetr
Nováček
Nováček

Pozice disecq jak je zazálohovat.

Příspěvek od ipetr »

Při aktualizaci bych si měl zazálohovat pozice disecq. Poradíte mi, jak to udělám? Nikde jsem takovou volbu nenašel.

Moje verze fw 1.08.65 FAC

Díky

PEDRONIK
Nováček
Nováček

Re: Pozice disecq jak je zazálohovat.

Příspěvek od PEDRONIK »

Když si uděláš zálohu programů tak je tam uložena pozice. Nikdy jsem to neřešil a po nahraní programů do čisté instalace to jelo tak jak má.

HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 31 poděkování

Re: Pozice disecq jak je zazálohovat.

Příspěvek od baranček »

ipetr píše:Při aktualizaci bych si měl zazálohovat pozice disecq. Poradíte mi, jak to udělám? Nikde jsem takovou volbu nenašel.

Moje verze fw 1.08.65 FAC

Díky
Menu:Obnova systému,uložiť systémové data.Ale trošku chcem poradiť.Disecqom som prešiel na viacerých STB prijímačoch,od Humaxov,Goldenov,Openboxov na jeden motor a vždy s nimi spolupracoval bezchybne ako aj HD BOXOM 9100.Konkrétne:stiahnem nový fw aj plugin. Idem na MCAS,stiahnem si aktuálny MCAS,starý vymažem D.O. modrým tlačítkom.Nepoužijem formátovanie,ktoré sa ponúka pri sťahovaní pluginu a zachová sa mi aj seting aj disecq na všetky družice.Pripomienka-občas keď mám veľa času dám faktory seting a naskenujem opäť všetky družice,ručne upravím disecq na najvyšší signál na každej družici uložím všetko a je všetko v pohode.

VU+SOLO 4K,OCTAGON sf8008mini, XTREND ET-4000,karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9200-9300 PVR“