HD BOX 9200 PVR a ARIVA FERGUSON 200
Moderátor: By.Bob
-
jerry
- Mírně pokročilý

Re: HD BOX 9200 PVR a ARIVA FERGUSON 200
Fw nechaj 1.8.1. Vsetko z /var zmaz, nainstaluj LEN toto.
viewtopic.php?p=39746#p39746
V nastaveniach pluginu si zmen typ karty a vypni a zapni Xcam.
Funguje?
Funguje?
-
Marcel_tn
- Nováček

jerry píše:Fw nechaj 1.8.1. Vsetko z /var zmaz, nainstaluj LEN toto.
Funguje?
To iste to robi !!!
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ma tu verziu 0D70 , ktora jednoducho nespolupracuje korektne so starou verziou citacky. Novy original sw funguje,ale neumoznuje doinstalovat plugins a dokonca ani nenahrava. Najlepsie je nahrat Maxiuboot, ale to je cesta, ktoru nie kazdy musi akceptovat. Nahratim Maxiuboot sa da nainstalovat funkcna verzia fw 1.08.16 pre ATEVIO 7000 - tam 0D70 v citacke funguje.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
jerry
- Mírně pokročilý

Som myslel ze SkyLink 0d70 karty nerobia problem... No tak potom sa alebo potrapi s prehratim boxu na Atevio, alebo pocka...
-
Marcel_tn
- Nováček

Uz som to vyriesil modra karta je pozicana tak som ju vratil a moja biela karta ide v pohode a ja som si to hned myslel ze to bude v kartejerry píše:Som myslel ze SkyLink 0d70 karty nerobia problem... No tak potom sa alebo potrapi s prehratim boxu na Atevio, alebo pocka...
Dik sa pomoc aspon som opet o nieco mudrejsi :-)
-
pkucto
- Nováček

Používám sdílení UPC karty mezi HDBOXem jako servrem a dvěma arivami ( 200 a100), protože přes Mgcamd+newcs ( viewtopic.php?f=173&t=5426 )se mi to nepodařilo rozchodit tak používám Mgcamd + Oscam ( viewtopic.php?f=173&t=5499 ), stává se mi , že na klientech se občas asi tak jednou za hodinu, objeví nápis zakódováno a zamrzne obraz cca na 5 sekund a pak se to rozběhne dál. V nastavení Oscam jsem jen změníil kod pro UPC kartu a IP adresu v nastavení newcamd server, nic jiného jsem neměnil.
Nevíte čím to zasekávání obrazu může být?
Když bych chtěl použít Mgcamd+newcs co musím změnit , aby mi to fungovalo s kartou UPC? Při vypnuté čtečce HDBOX pořád píše zakódováno a vůbec se nerozběhne.
S linuxem se teprve učím , první den jsem jej chtěl hned prodat , ale teď už pomalu na to přicházím
Nevíte čím to zasekávání obrazu může být?
Když bych chtěl použít Mgcamd+newcs co musím změnit , aby mi to fungovalo s kartou UPC? Při vypnuté čtečce HDBOX pořád píše zakódováno a vůbec se nerozběhne.
S linuxem se teprve učím , první den jsem jej chtěl hned prodat , ale teď už pomalu na to přicházím
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To s tou citackou je len zlym prekladom OSD - vsade je pouzivany trpny rod, aj ked najdu sa dielcie menu ,kde je pouzity v originale buduci cas - takze to potom vypada presne ako to vypada.
predpokladam,ze na servery - teda na hdboxe upc nemrzne . Problem je v Arive -lebo ta nechape, ze cryptoworks nepouzva maskovanie , teda len polovicu emm-g key,ale jednoducho cely, co je teda pre mnohe emulatory nebyvala udalost.
Skus vypnut v oscame pri klientoch AU . Nech sa neobtazuju posielat zapisy- aj tak tomu nerozumeju .
predpokladam,ze na servery - teda na hdboxe upc nemrzne . Problem je v Arive -lebo ta nechape, ze cryptoworks nepouzva maskovanie , teda len polovicu emm-g key,ale jednoducho cely, co je teda pre mnohe emulatory nebyvala udalost.
Skus vypnut v oscame pri klientoch AU . Nech sa neobtazuju posielat zapisy- aj tak tomu nerozumeju .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
pkucto
- Nováček

Kde a jak prosím to mám vypnout ? moc tomu nerozumím tak bych potřeboval postrčit.
Předchvílí mi zamrzl obraz i na HDBOXe , dvě hodiny novy HD ok , ale po přepnutí na CSfilm to za deset minut na chvíli zase zamrzlo.
Předchvílí mi zamrzl obraz i na HDBOXe , dvě hodiny novy HD ok , ale po přepnutí na CSfilm to za deset minut na chvíli zase zamrzlo.