Z USB nedokážu načíst pluginy?

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Richiesat
Nováček
Nováček

Z USB nedokážu načíst pluginy?

Příspěvek od Richiesat »

Zdravím. Po nainstalování fw. 4585 do Azbox hd premium jsem chtěl nainstalovat z USB OpenXCAS a pokud zvolím instalaci pluginů z USB, tak mi napíše,
že na USB žádné pluginy nejsou. Prosím o radu, snažíl jsem se hledat, ale nenašel. Díky moc Richie

irzi
Nováček
Nováček

Re: Z USB nedokážu načíst pluginy?

Příspěvek od irzi »

Do ktereho USB mas zapojeny ten disk? Ja jsem zjistil, ze po instalaci 4585 mi prestal detekovat predni USB a musim zapojovat do zadniho.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Mě i na 4585 detekuje USB normálně, máš na usb i soubor plugin.lst?

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Richiesat
Nováček
Nováček

Příspěvek od Richiesat »

No plugin.lst tam nemam. :-( Co mám dělat pls.

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Vytvoř si ho v nějakém editoru, ale radši v Notepad++ (né ten co je ve win), nebo PSpad a napiš do něj jen název pluginu v tvým případě OpenXCAS. Pokud máš připojenej box k netu tak to radši nainstaluj z azboxworld.com

edit: ten soubor se musí jmenovat plugins.lst a ne plugin.lst

Azbox Premium HD, Seagate Pipeline HD 1 TB, DVB-T tuner, fw openRSi-openPLi 3.0 kernel 3.3.1, oscam ymodv, Skylink, Astra 19,2 a 23,5, twin monoblock Mascom
Richiesat
Nováček
Nováček

Příspěvek od Richiesat »

Tak sem vytvořil ten plugins.lst, respektive jsem přejmenoval module.seq???
MultiCAS
#mgcamd
#newcs
#CheopsCAS

A USB načte, ale pak opět nic neinstaluje??
Snažim se připojit AZBox přes Wi-Fi a taky problém. Nemám něco změnit v Network Service? Mam
nastavenou pro Wi-Fi nastavenou dynamickou IP.

Díky za trpělivost

Richiesat
Nováček
Nováček

Příspěvek od Richiesat »

Nemohl by mi pls sem dát něco zabalenýho, co jen rozbalim na USB a budu to moct naistalovat? :-) Chci zprovoznit čtečku karet na Skylink a sem z toho mimoň.

Díky moc Richie

tear12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tear12 »

Tak si stáhni dempseyho zálohu ze sekce download (http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=4031) a nainstaluj si ji

Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Presne tak, radšej si stiahni zálohu od dempseyho. Všetko čo si robil si robil zle, ak si stiahneš tzv. inštalačku - samorozbalovací archív tak je tam aj súbor plugins.lst, keď tam nieje nemáš ho vytvárať ale cez ftp to nakopírovať do PLUGINS alebo tam kde to patrí a zmeniť atributy *.sh súborov na 755, to je všetko, rešartneš box a potom si to tam nájdeš a spustíš čo chceš...

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“