Výběr komplet

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Kazi
Nováček
Nováček

Výběr komplet

Příspěvek od Kazi »

AZBOX HD a nebo jiný v této kat. A jaké osvědčené příslušenctví pro EMU ... motor atd.

shibal
Mazák
Mazák

Re: Výběr komplet

Příspěvek od shibal »

Kazi píše:AZBOX HD a nebo jiný v této kat. A jaké osvědčené příslušenctví pro EMU ... motor atd.
Tvůj dotaz je dost zmatečný.
1) ptáš se vlákně kde mají být dotazy začátečníků, co mají AZbox, jak řešit své problémy.
2) pokud se ptáš jestli si máš vůbec koupit AZ box, tak bych ti doporučil, že ne. O jeho koupi musíš být přesvědčen na základě toho co si o něm zjistíš sám. Tady ti určitě nikdo neřekne - kup si ho.
3) "v této kat" - jako co? "kat." = kategorie ? . Jaká kategorie
4) osvědčené příslušenctví pro EMU.. motor :12: To je věta , která značí, že o problematice nevíš vůbec nic. Ano, motor je příslušenství, ale ne pro EMU. "EMU" je možnost dekódovní kryptování některých prolomených kódovacích systému - víceméně věc softwarová. K tomu jaxi žádný motor nepotřebuješ. (leda jako dieselagregát na výrobu napájení pro sat receiver. :96: )

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

vahal som odpisat, dik, ze si to spravil za mna :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
Kazi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kazi »

Vybral jsem si AZBOX proto v této sekci ale nebráním se typu na jiný a kdo už jiný může poradit než ten kdo ho má doma. Nadpis je komplet nechtěl jsem rozepisovat vše promiň.Jenom jsem chtěl poradit v jednom vláknu.

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“