fw 0.9.3877

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: 0.9.3877

Příspěvek od Benny »

j3nda píše:pres multicas mi to nahrava, tak uz asi tusim odkud vitr vane, dal jsem tam dempseyho zalohu pluginu s prochazejicimi zapisy, zkusim newcs+mgcamd bez prochazeni zapisu
uz se to tu resilo nekolikrat ze nahravat s pustenymi zapisy u mgcamd nejde apreci nemuzes po opensatu chtit opravit neco so lidi potrebujou a co se pouziva. Oni zas opravi nejakou kravinu k nicemu, rozmrdaji deset jinejch veci ktery pak zas s velkou slavou v dalsim FW opravi. viz ty preklady, diakritika a podobne ....

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

pavelajar píše:Po dlouhé době bez "trhání" obrazu a pro mne hlavně zvuku-jsem nadšen! Trochu chyby v češtině v Menu, v titulcích je vše v pořádku.Stále mi to dělí při záznamu naHDD na několik souborů /do 4GB/. Domnívám se tedy, jestli nemám HDD chybně naformátovaný na FAT32,bohužel jsem si to po koupi neověřil - když byl prázdný,teď tam mám asi 200GB filmů a muziky.Zatím nemám připojení k PC,tak se rozhoupávám k vyjmutí disku z Boxu a jeho "skouknutí" ohledně formátu v PC.
Při listování programy na A 19,2 dojde pravidelně k zakousnutí,ohlásí chybu systému a chce to potvrdit reboot, tohle mi ale dělalo i na předchozích FW. Na Astře 23,5 to nikdy neudělá.
Kvalitou obrazu a nyní i zvuku jsem velmi spokojen.
Dělení nahrávky (zatím) nesouvisí se souborovým formátem disku. Mám vložený disk s ext3 a dělí mi to přesně stejně jak píšeš. Co se při nahrávání nyní změnilo je, že se již nahrává multiaudio a jde i správně přehrát.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

tak jsem to otestoval a je to temi zapisy, bez prochazeni zapisu mi to uz zase nahrava
2Benny - zcela chapu tvoje rozhorceni, radujeme se tady z malickosti, ktere by meli byt naprostou samozrejmosti... ale jsem skutecne rad, ze tedy uz je na svete tento fw, na kterem se da zase chvilku prezit... kdyz jsem koupil AZbox, prodejce me neupozornil, ze toho polovina nechodi, bylo to pro me zklamani, ale bylo videt, ze se na fw pracuje tak jsem si rekl, dam tomu rok a je to uz pul roku... za pul roku to vyhodnotim a pokud nebudu spokojen, hodim jim to na hlavu a duvod k reklamaci se vzdycky najde...

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

j3nda píše:proste mi to nenahrava HD - jak je to kratky kousek tak se to nahraje, ale jak je to treba 15min tak se mi to nenahraje
zkouseno na internim disku a Nova HD

a uprime receno za stavajici situace kdy na 3501 nejde panscan, 3686 se sat zadrhava a na 3877 mi sat nenahrava HD, tak me nefunkcni DTS az tak moc nezajima. a to nepocitam ty paskvily fw co byly mezitim, beru jen to na cem se dalo od dob 2371 alespon nakou dobu prezit...

ja uz chci konecne funkcni fw na kterem budou fungovat alespon uplne zakladni veci a pak teprve dodelat to ostatni
Chyba bude někde u tebe. Já jsem v noci dal nahrávání na ČT1HD a nahrálo se to vše naprosto OK. Používám Skylink kartu a newcs1.6 a mgcamd1.33 (stejný jako z Dempseyho zálohy), AU na off. Dokonce jsem byl potěšen, že se již nahrává multiaudio, tak jsem to jen tak na zkoušku prubnul ještě na FilmboxuHD a nahrálo se to taky OK včetně zvukových stop. Zadrhávání při provozu satu je také jak se zdá již minulostí. Já to za sebe hodnotím kladně. Samozřejmě také ještě čekám na korektní přehrávání DTS přes optiku v režimu RAW, aby si člověk ten zvuk skutečně užil.
PS: Ještě poznámka, od předchozích verzí mám zapnutý i swap od Monkuse (upravený pro trvalý provoz dle Monkuse, viz textové popisky v samotném souboru), verze Monkus tools 1.5.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

jojo uz jsem na to prisel bylo to temi povolenymi zapisy

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

uz se to tu resilo nekolikrat ze nahravat s pustenymi zapisy u mgcamd nejde apreci nemuzes po opensatu chtit opravit neco so lidi potrebujou a co se pouziva. Oni zas opravi nejakou kravinu k nicemu, rozmrdaji deset jinejch veci ktery pak zas s velkou slavou v dalsim FW opravi. viz ty preklady, diakritika a podobne ....
Problém ale je, že tieto emócie neadresuješ predajcovi s ktorým by si sa mohol prípadného trápenia zbaviť, ale na fórum kde Tu úplne iní ľudia radia a pomáhajú - ak to potrebuješ.
Toto je značne neseriózne voči nám a neschopnosť riešiť problém tam kde vznikol.
Po neviem koľký krát píšem to isté:
Ak máte pocit že prijímač nemá to čo deklaruje predajca riešte to s ním - nie s nami.

Benny - ak budeš v tomto pokračovať a nechápeš že tu plačeš na zlom hrobe - bude lepšie keď prispievať nebudeš. Vyjadrenie k stavu stačí vecné - ide - nejde - žiadne pripomienky k tomu čo si niekde kúpil

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
marek66
Nováček
Nováček

Příspěvek od marek66 »

Nechapem preco si najprv neprecitate co je tu uz pisane 1000x, neskontrolujete azbox ci to tak mate nastavene, potom az zacnite nadavat na nieco co vam nejde aj ked vam to nik nesluboval, leda ak predajca
Zbytocne sa to tu zasiera uplne sa opakujucimi problemamy

2x AZBox HD Elite, NAS 2TB, WD Caviar Green 3,5" HDD 1.0TB 5400RPM 64MB SATA/USB, CCcam 2.3.0 (Skylink-S), 28E-23,5E-13E-5E, RTI 1.7, SAMSUNG PDP 50", PANASONIC PDP 42"
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

mne vsetko ide, co potrebujem:

- sat (prezerat, nahravat, mgcamdovat, cheopsovat)
- movies (ak najdem nejake, ktore mi nejde koli parametrom, stiahnem si z ineho zdroja s parametrami inymi - rozumej funkcnymi, detto iso files)
- youtubovat (tu je len skoda, ze nejako sa mi neda najst hd videa)

su veci, ktore nejdu, ale nepouzivam ich, ale raz ked budu ficat, budem happy:
- prehliadac s flash a java podporou
- prehliadac fotiek

pre dempseyho (bolo by fajn fixnut):
- po upgrade fw na cisty azbox je volume na maximum, pls nech je defaultne znizeny volume napr. na 10 (ked upgradujem fw v noci, a zab udnem na to, tak mi to tak reve, ze zebudim deti)
- stale pretrvava problem po wakeup-e, ked rychlo stlacim tlacitko na DO, idem do standby
- chcelo by to nejaky antenny kit pre wifi v premiu (kludne aj za doplatok)

dik

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

marek66 píše:Nechapem preco si najprv neprecitate co je tu uz pisane 1000x, neskontrolujete azbox ci to tak mate nastavene, potom az zacnite nadavat na nieco co vam nejde aj ked vam to nik nesluboval, leda ak predajca
Zbytocne sa to tu zasiera uplne sa opakujucimi problemamy
myslim, ze kdyz testujes novy fw a objevi se problem tak od tohoto je toto forum aby se to tu nakym zpusobem vyresilo, toto forum ctu velmi casto, ale nemuzu vedet vsechno, clovek se neustale uci... stejne jsem si to nakonec vyresil sam, takze jedine co muzu se dodatecne omluvit za tu trochu paniky kolem nahravani, ale kdyz testujes novy fw nemuzes vedet zdali je to tim fw a nebo necim jinym. a co se tyka toho co kdo sliboval ci nesliboval - staci si precist napisy na krabici, kde je mimochodem naslibovany i email a nikde neni napsano BETA, takze vyrobce je v tom namoceny uplne stejne jako prodejci

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ale veď aj výrobca má nejaké kontaktné adresy: http://forum.satdigitalne.cz som tam nenašiel

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

no ja mel pocit, ze testovani noveho fw se na tomhle foru jeste smi, pokud ne tak se omlouvam samozrejme i za to, ze jsem si tu dovolil napsat par postrehu k novemu fw :15:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je to čo som napísal nezrozumiteľné ? Píšem o tom že nás nezaujímajú emócie a sklamania.
Zaujímajú nás - a určite aj ostatných užívateľov fakty. Ide - nejde

Obrázek
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

Jak vám nahrává ? Já když zvolím pořad pro nahrávání z tlačítka search, provedu vyhledání a označím pro nahrátí tak některé jsou rezervované pro záznam a některé (většina) ne. :118: Když dám vyhledat pořad a po vyhledání označím pro nahrátí , tak se neoznačí a v položce rezervace pro nahrávání není nic uloženo. Toto je pro mě základní funkce která přestala fungovat.
Restart nepomohl a instalaci fw. jsem provedl regulérně s výmazem předešlého fw.
P.S. pluginy tam momentálně nemám a mám ofic. kartu.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Bárt píše:Jak vám nahrává ? Já když zvolím pořad pro nahrávání z tlačítka search, provedu vyhledání a označím pro nahrátí tak některé jsou rezervované pro záznam a některé (většina) ne. :118: Když dám vyhledat pořad a po vyhledání označím pro nahrátí , tak se neoznačí a v položce rezervace pro nahrávání není nic uloženo. Toto je pro mě základní funkce která přestala fungovat.
Restart nepomohl a instalaci fw. jsem provedl regulérně s výmazem předešlého fw.
Skusal som takto nahravat 2 programy po sebe a bez problemov.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
Bárt
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bárt »

Já takto vyhledám a označím některý pořad a je to OK , ale hned potom vyhledám jiný stejným způsobem a ve vyhledaným seznamu pomocí tlačítka OK nejde označit žádný z vyhledaných a ani v položce rezervovavých pro nahrávání nejsou. Funguje to nějak nepravidelně , jek u vás ostatních?
P.S. Přes normální EPG to je bez probl. pouze přes tlačítko search mám tento probl.
paleaaro píše:
Bárt píše:Jak vám nahrává ? Já když zvolím pořad pro nahrávání z tlačítka search, provedu vyhledání a označím pro nahrátí tak některé jsou rezervované pro záznam a některé (většina) ne. :118: Když dám vyhledat pořad a po vyhledání označím pro nahrátí , tak se neoznačí a v položce rezervace pro nahrávání není nic uloženo. Toto je pro mě základní funkce která přestala fungovat.
Skusal som takto nahravat 2 programy po sebe a bez problemov.

Azbox Premium , fw 0.9.3877, hdd WD 1TB ,připojeno k síti, ppd Panasonic.
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“