Aktuálně : příští týden nás navštíví softvérový vývojový tým pro doladění HD-BOXu FS-9200
pokud máte nějaké nápady , připomínky pro vylepšení pište na info@sapro.cz Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Možnost získat 1 ks HD-BOX FS9200 pro testování pro 1 IČO za zvýhodněnou cenu .
Využite možnosť pripomienkovať vývoj
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/http://www.satpodpora.skneposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
1)
Problem s načítáním EPG (zobrazuji se jen aktualni a nasledujici udalost) stanice HBO, HBO2 19.2E UPC
Bezne staci prepnout na Discovery channel a nacte se EPG vsech programu UPC. U HD-BOXu to nefunguje.
2)
Co jsem tu na foru psal. Zpusob posunovani nahravky, kdy posun s obrazem je nedostacujici, trhany a neprehledny. Idealne to resi Enigma2:
tl3 posune +15s
tl6 posune +1min
tl9 posune +5min
- Rozsynchronizovaný zvuk pri prehrávaní DivX.
- "Natiahnutý a sekaný" obraz pri prehrávaní DivX => nedokáže zachovať pomer strán napr.: 640x272.
- Podpora titulkov pri DivXe.
HD-BOX FS-9200 - fw v1.10.13 - Loader 1.19, 2x čítačka, Apacer AC601 320GB HD-BOX FS-9100 - fw v1.10.13 Vu+ Duo - VTi Team Image v4.2, WD 640GB Maximum E-85 - (28,2°-23,5°-19,2°-13°-9°-1°), Skylink HD, CSLink - dead
-u rozhraní SCART odstranit interferenci při zobrazení OSD na obrazovce
-zpřístupnění druhé interní čtečky
-stabilizovat inicializaci CAM v CI slotě souběžně s využíváním přístupové karty v interní čtečce
-v režimu PVR vkládat indexování do nahrávky ( reklamní blok, upoutávky, kapitola …)
-možnost v OSD zvětšení písma u všech položek (alespoň na dvojnásobek)
z toho vyplíva vylepšení informační lišty se zaměřením na čas a datum v pravém rohu nad úrovní stavu signálu (použito značně malé písmo, tím tedy velice nepřehledná důležitá informace)
dále EPG rámeček dát přes celou obrazovku / INFO detail z EPG opět zvětšit přes ostatní část obrazovky ( současná velikost písma a malý rozměr rámečku jehož obsah o pořadu je prakticky nečitelný) s ohledem na využití zbývající plochy
Nedej boze, aby se diky podnetum zvetsilo pismo napevno, protoze zase na velke televizi je to ok. A predpokladam ze k CRT si HD-BOX nikdo nekupuje ( Docasne je jiste mozne fungovat na CRT ).
RadekV píše:Nedej boze, aby se diky podnetum zvetsilo pismo napevno, protoze zase na velke televizi je to ok. A predpokladam ze k CRT si HD-BOX nikdo nekupuje ( Docasne je jiste mozne fungovat na CRT ).
Nechci tímto nikoho pohoršovat.Ale myslím zvětšení z diametrálního pohledu.K poměru velikosti od daného OSD rámečku.
Né k velikosti úhlopříčky televize.
1/ Možnost měnit velikost a případně i font písma.
2/ Odstranit blikání-mihotání OSD na klasické CRT TV.
3/ V Info panelu OSD zobrazit kromě informací o vysílaném pořadu i informace o následujícím filmu převzaté z EPG.
4/ Přidat technické informace o rozlišení přijímaného programu a toku dat.
5/ Doladit přehrávání avi, mkv,..
5/ Přidat titulky i s možností doladění jejich barvy a velikosti. Dále pak synchronizaci titulků s možností ovládání přímo z DO bez nutnosti vstupu do nějakého menu.
6/ Možnost manuálně změnit a doladit synchronizaci videa a zvuku. Jak u vysílání tak i PVR záznamu. Případně i u DivX a mkv.
7/ Proč vymýšlí každý HD satelit svůj formát ukládání dat při nahrávání??? Všichni mají sice koncovku TS, ale nejsou kampatibilní.
Proč nepoužijí formát jako má např. DreamBox. Na střih a konverzi je daleko více funkčních programů. Takže ať změní formát uložených dat.
8/ U nastavení hlasitosti zvuku dát jemnější odstupňování a případně i číselnou informaci o hlasitosti.
9/ Přidat možnost nastavení základní hlasitosti pro každý program zvlášt.
10/ Nastavit výstup scart tak aby byl vždy funkční na 576i i když u HDMI nastavím jiné rozlišení. Bylo by tak možné sledovat program současně na 2 TV/SCART i HDMI současně/. Odpadl by problém s nechtěným přepnutím a tmou na CRT TV.
11/ Při vypnutí nahrávání nastavit jako preferované tl. "ANO". Odpadne tak nutnost přesunu kurzoru vlevo.
12/ Kéž by šlo dodělat i možnost jednoduchého střihu a vymazání reklam.
ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual
Po zmáčknutí tlačítka FAV na ovladačí chci vidět jenom mnou vytvořené a pojmenované skupiny.
Všechny kanály
19,2E Astra 1F JM
5,0E Sirius 4
23,5E Aatra 1E 3E
1,0W Thor 3 5
KARTA
DIGI
DETSKE
HUDEBNI
SPORTOVNI
XXX
To červené tam nechci
No a chtělo by doladit ať funguje společně emulace a interní čtečka karet, mě se to vždycky sekne při sledování nějakého programu HD ze skylinku a dokonce se to sekne i se zapnutou interní čtečkou takže problém je někde ve FW.
Všechny staré boxy jsem vyměnil za: OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27) maximální spokojenost
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/http://www.satpodpora.skneposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované