Podporované formáty pro přehráváí
Moderátor: By.Bob
-
10055
- Nováček

Podporované formáty pro přehráváí
Ahoj,
není to rada, ale spíše dotaz
jaké video formáty dokáže přehrát tenhle box
a pokud neumí DVD tak zdali je nějaká možnost, že do budoucna bude umět
předem dík za odpověď
není to rada, ale spíše dotaz
jaké video formáty dokáže přehrát tenhle box
a pokud neumí DVD tak zdali je nějaká možnost, že do budoucna bude umět
předem dík za odpověď
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Podporované formáty pro přehráváí
Každopádně je to nová mašinka , prioritou s/w vývojařů je ještě vychytat jěště nějaké mouchy a pak se pouštějí do nadstandartních věcí .
Linux snese mnoho a použitý procesor ST710x pár věcí umí ..
Linux snese mnoho a použitý procesor ST710x pár věcí umí ..
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
lukowicz
- Nováček

Abych zbytečně nezakládal nové téma , mám dotaz.
Jaký formát titulků HDbox přehraje?
Jaký formát titulků HDbox přehraje?
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nejake titulky k avi este dnes testnem - nejak som sa o to nezaujimal a nikde som to nevidel spomenute. Ci to vobec titulky vie.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
lukowicz
- Nováček

- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
tak srt nevie -ani ked sa volaju rovnako ako film . a ine avi s titulkami ani nemam .
-
lukowicz
- Nováček

Děkuji za odpověď,škoda. Sice mám na přehrávaní AVI Fergusona který titulky umí báječně. Šlo mi spíš o to kdyby jsem měl měl HDbox připojený do sítě že bych pouze zkopíroval stažený film přes síť a koukal na něj z HDboxu.
A myslíte že by se to třeba dalšímy updaty softwaru mohlo zlepšit?
Nebo víte o nějaké alternativě?
A myslíte že by se to třeba dalšímy updaty softwaru mohlo zlepšit?
Nebo víte o nějaké alternativě?
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Podpora titulkou pre sh4 (to je arichitektura procesora ) existuje. Vsetko zavisi od lipsync - kniznic, ktore zabezpecia synchronizaciu A/V a nasledne kiznic pre subtitle. Miesta v pamati dost - ak bude autor fw sikovny , minimalne *.srt a *.txt to zvladne .
-
PEDRONIK
- Nováček

Když tady čtu ty formáty tak bojuji s přehráváním.
Stáhl jsem si film a je ve formátu MKV převedl jsem ho do Xvid a natáhl jsem jej přes Lan do externího HD a když jdu přes správce zařízení tak jej vidím že má 360 MB ale čas je tam nula. Taky jsem jej převedl do formátu TS a problém je stejný. Při spuštění souboru se spustí přehrávání ale obrazovka je černá. Někdy se přístroj sekne že jej musím vypnout a znovu spustit. Když ty soubory spustím na PC tak v KMplayeru jedou jen to ukazuje špatný čas přehrávání, naběhne cca. 37 sek. pak čas stojí ale fil běží dále, nebude tady problém.
Stáhl jsem si film a je ve formátu MKV převedl jsem ho do Xvid a natáhl jsem jej přes Lan do externího HD a když jdu přes správce zařízení tak jej vidím že má 360 MB ale čas je tam nula. Taky jsem jej převedl do formátu TS a problém je stejný. Při spuštění souboru se spustí přehrávání ale obrazovka je černá. Někdy se přístroj sekne že jej musím vypnout a znovu spustit. Když ty soubory spustím na PC tak v KMplayeru jedou jen to ukazuje špatný čas přehrávání, naběhne cca. 37 sek. pak čas stojí ale fil běží dále, nebude tady problém.
HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Možno si nevybral správny prijímač. HD-BOX a všetky jemu podobné prijímače z dieľne Fortisu sú primárne riešené ako plug & play. Tzn. kúpim prijímač - nahrám aktuálny fw / kôli podpore Cryptoworks napríklad / zapojím HDD - naformátujem v prijímači a sledujem prípadne nahrávam. Ak hľadáš Multimediálny prijímač mal by si sa zamerať na iný prijímač pretože je síce možné že pre HDBOX vznikne alternatívny fw / E2 / ale jeho primárne funkcie sú už urobené a dokonca fungujú výborne.
To čo je v ňom navyše / mgcamd + newcs / je síce tiež výborné ale neoficiálne.
Aby som sa vrátil k téme. Ak je reč o podporovaných formátoch tak je to v zásade jediný a to ten v ktorom vytvára HDBOX záznam na HDD. Jpeg a MP3 dnes prehrá asi každý prijímač a tak týmto formátom nevenujem žiadnu pozornosť.
To čo je v ňom navyše / mgcamd + newcs / je síce tiež výborné ale neoficiálne.
Aby som sa vrátil k téme. Ak je reč o podporovaných formátoch tak je to v zásade jediný a to ten v ktorom vytvára HDBOX záznam na HDD. Jpeg a MP3 dnes prehrá asi každý prijímač a tak týmto formátom nevenujem žiadnu pozornosť.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
PEDRONIK
- Nováček

Diky za vyčerpávajíci odpověď, trochu jsem si hrál s přístrojem a zkouším co půjde přehrát, stejně uvažuji o zakoupení Media Player Xtreamer, 2,5"HDD, WIFI, LAN, HDMI, USB host, NAS server takže mě to moc nemrzí, mašínka je to ale stejně parádní.
HD BOX FS-9200 PVR 28,2E 23,5E 19,2E 13,0E
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Mrzieť Ťa fakt kúpa tohoto prijímača nemusí :) Je to výborný prijímač za rozumnú cenu

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
kao1
- Nováček

- Errors
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem formát Xvid... přehrává bez problémů. Dvix se po několika vteřinách kousnul. Bitrate jsem nastavoval na 2400 a konvertoval jsem v programu TotalVideoConverter...
HD-BOX FS-9200 fw. 1.10.49, Loader 1.19. Nápis nesvítí.
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
Plugin: MCAS z 22.5.2012, Skylink ICE (0D96), Apacer AC601 320GB via eSATA, Sharing OFF
===========================================
FUBA 85cm 19.2+23.5E, LNB Inverto Pro Quad Monoblock
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
DivX s bitrate 2400 ? zasnem .