Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
vikino
- V.I.P.
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
libco, no mne cely azbox pripada ako by tam niekedy ten dzin bol a inokedy nie, proste nevyspytatelne. Niekedy nieco funguje a po case zase nie, pritom nemenis nastavenia. Alebo aj opacne. Je to celkom sranda :) Dnes som napr. doobeda vypol box a vecer ked som sa vratil, tak nesiel obraz cez HDMI. Musel som restart.
Naposledy upravil(a) vikino dne 22 srp 2009, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Tak túto možnosť som nikdy neskúšal a asi ani nebudem. Mne totiž scart poslúžil len raz keď som ho potreboval na emergency flash :)
A keď Ti box robí psie kusy - bude problém asi niekde inde. Zrejme nerobíš pred zmenou fw Formating app. area a potom sa netreba čudovať že je v boxe aj to čo tam nemá byť.
A keď Ti box robí psie kusy - bude problém asi niekde inde. Zrejme nerobíš pred zmenou fw Formating app. area a potom sa netreba čudovať že je v boxe aj to čo tam nemá byť.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
vikino
- V.I.P.
jj, po upozorneni v inej teme som uz urobil format a aj budem. Aj tak si robi ten dzin co chce... :)
- libco
- Mírně pokročilý
V takom prípade je chyba HW, daj to reklamovať.vikino píše:jj, po upozorneni v inej teme som uz urobil format a aj budem. Aj tak si robi ten dzin co chce... :)
ICQ 563 123 279
-
vikino
- V.I.P.
uz to s nim dako vydrzim. pockam do ofico fw a ak ten nebude ok, potom reklamacia.
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Záleží aj na tom - čo tam potom všetko nasúkaš nazad.
Ja tam zo zálohy dávam len autoroll-prio.list-ignore.list-newcamd.list a softCam.key do mgcamdu.
OpenXCAS,SCD sťahujem nanovo do pluginov a newcs.Full+mgcamd.Full do addonov.
Stiahne sa automaticky aj MultiCAS (nejaká prvotná verzia) ale ten okamžite mažem.
Takže bacha na to čo cpete zo starej do novej verzie fw
Ja tam zo zálohy dávam len autoroll-prio.list-ignore.list-newcamd.list a softCam.key do mgcamdu.
OpenXCAS,SCD sťahujem nanovo do pluginov a newcs.Full+mgcamd.Full do addonov.
Stiahne sa automaticky aj MultiCAS (nejaká prvotná verzia) ale ten okamžite mažem.
Takže bacha na to čo cpete zo starej do novej verzie fw

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- libco
- Mírně pokročilý
Proste džin sa nekoná, vždy je chyba medzi diaľkovým a boxom.
ICQ 563 123 279
-
vikino
- V.I.P.
Po aktualizacii davam zo zalohy len chanel list cez AZBoxEdit. OpenXCAS stahujem nanovo z islaremota. Stary SCD davam cez USB ten co mam odzaciatku. Tak asi tu mam chybu, mal som aj ten SCD stiahnut nanovo z islaremota.
-
vikino
- V.I.P.
mimochodom, prave pozeram daky film na markize 1W cez HDMI na 1920x1080i a obraz je eňo-ňuňo, lepsi ako original DVD. Tak uz len preto si azbox necham... 

- libco
- Mírně pokročilý
Trochu preháňaš, ale teším sa s tebou.vikino píše:mimochodom, prave pozeram daky film na markize 1W cez HDMI na 1920x1080i a obraz je eňo-ňuňo, lepsi ako original DVD. Tak uz len preto si azbox necham...

ICQ 563 123 279
- scareface
- Nováček
Zdar, prestali mi ísť stanice z Astry 23E, frekvencia 11 798 MHz(H) - TA3, Z1, TV Barrandov... Sígnál je 82%, Q 0%. Stanice boli naladené a išli, prestali ísť včera, myslel som, že nejdú kvôli počasiu.
Ostatné frekvencie z Astry idú bez problémov. Kde môže byť problém, že by konvertor?
Ostatné frekvencie z Astry idú bez problémov. Kde môže byť problém, že by konvertor?

AZBOX HD Premium, Wavefrontier Toroidal T 90, karta SKYLINK, 5xLNB 28E, 23.5E, 19.5E, 13E, 1W, Plazma Full HD 127 cm SAMSUNG PS50B550
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
11797 normálne funguje. Problém hľadaj u seba

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem tri dny majitelem HD premium. poznatky zatim dobre, jen sem tam trochu blbne, zmizi usb, ted nejak nemuzu u jednoho filmu rozjet titulky, mam je tam ale jsou zaskrtle, jakoze nejsou k dispozici, dalsi film jde cukane, jinak sat a obraz je vyborny. a s tou astrou, discovery teda nejede, ale jelo den. neco z programu, co mam mit dva mesice zdarma nejede.
mam dotez jak navolit primo frekvenci na astre abych chytlDVB-S2 HD programy
dalsi dotaz je na nastaveni sdileni s pc tak, abych mohl projhizdet adresare, pripadne kopirovat soubory.
Nefunguje mi ale mazani a prepis souboru v manageru. kdyz vymazu, zase se objevi.
zaverem musim rict ze sem rad ze mam tento stroj :)
mam dotez jak navolit primo frekvenci na astre abych chytlDVB-S2 HD programy
dalsi dotaz je na nastaveni sdileni s pc tak, abych mohl projhizdet adresare, pripadne kopirovat soubory.
Nefunguje mi ale mazani a prepis souboru v manageru. kdyz vymazu, zase se objevi.
zaverem musim rict ze sem rad ze mam tento stroj :)
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
- dempsey
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Všetko čo potrebuješ tu nájdeš

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ok ok, h,ledal jsem, neco jsem nasel, neco ne...titulky jsem vyhledaval ted pres detail menu a zobrazuji jen srt nebo txt, sub mi nezobrazuje. jak to vyresit prosim.
Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)