Díky, chodí to a když vymažu celý setting z boxu a chci ho nahradit zálohovaným z PC co mám udělat?mccase69 píše:Klikneš pravým tl. myši do sloupce Bouquest name a vybereš ADD BOUQUEST
Do User Bouquet details pak nataháš z boxu kanály a po uložení a restartu BOXu se toto objeví v přijímači
Mám nový AZ HD - čo s tým ?
Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
-
- Nováček
Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?
-
- Nováček
-
- Nováček
Kdyz stáhnu seting z boxu tak v AZBOXEDITU nesedí pořadí kanálů jak je mám seřazené v boxu?ocino píše:Staci dat Save a ulozit a potom load pre nahratie setingu.
-
- Nováček
Na lavej strane su vsetky kanály na družici pripadne vsetkych satelitov /tie sa daju triedit podla satelitu, prevádzkovatela, radia , tv, nazvu/, na pravej strane je tvoj vlastny vytvoreny favoritny zoznam zo stanicami. Ak ho ulozis alebo posles do boxu tak stale musi byt rovnaky s tym co maz v satelite /ak si nerobil zmeny/.
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Sorry, spravil som chybu, nie 16.0.0.X ale 10.0.0.XBenny píše:default IP routeru od O2 je 10.0.0.138 tak si myslim ze to byl asi preklep
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Nováček
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
HMM hodně jsem sa zde naučil, ale při zdi sráčI co se bojí o to že příjdou o devítku za box jsou pro mě směšní, dempsí je nad věcí a poradil na AB foru ,ty a tvůj kolega jen kydáte a jste vysraný jak proud Semilech budiž vám čest!!!!!![/quote]
Pane Z.T., přestaňte tady blábolit ty nesmysly a kontaktujte prodejce ohledně té úpravy a nedělejte tady ze sebe kašpara. Akorát zaplevelejute fora pod různými nicky. Zdravím Laika, Ampera, Fabika... apod. od Jilemnice.
Pane Z.T., přestaňte tady blábolit ty nesmysly a kontaktujte prodejce ohledně té úpravy a nedělejte tady ze sebe kašpara. Akorát zaplevelejute fora pod různými nicky. Zdravím Laika, Ampera, Fabika... apod. od Jilemnice.

-
- Nováček
V Network Service mi nejde vypnout Telnet Server,neví prosím někdo co s tím?
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Preco to potrebujes vypnut?mirask píše:V Network Service mi nejde vypnout Telnet Server,neví prosím někdo co s tím?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
- Nováček
Protože funguje akorát spojení s počítačem a nefunguje internet což před tím než to bylo vypnuté fungovalo.chtěl bych vědět jestli to má jít vypnout nebo jestli to mám nějakou závadu nebo jestli něco neumím ,mám to teprve týden. moc prosím poradte mi.
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Zapnuty Telnet Server zabezpeci ze sa budes moct pripojit z PC cez telnet.
Nema to vplyv a fungovanie internet v BOX-e.
Problem bude niekde inde.
Nema to vplyv a fungovanie internet v BOX-e.
Problem bude niekde inde.
- libco
- Mírně pokročilý
Skontroluj si nastavenie siete. Najkôr bude problém tam. Ak sa do boxu dostaneš cez telnet a z boxu na internet nie, tak asi bude problém v nastavení DNS.
ICQ 563 123 279
-
- Nováček
Prosím o radu, pořídil jsem si Elitko a snažím se podle tohoto navodu jej rozchodit. Mám však trochu problém s FTP připojením. AZ se na net dostane, stáhl jsem verzi 2372, přes RCC se zkouším připojit a funguje jen Telnet, FTP bohužel ne. Tak jsem FTP zkoušel přes TotalComandra a tam mi to hodí hlášku, že hostitelský počítač ukončil připojení. Nejsou v tomto firmwaru jiná přihlášení, než root a azbox?
- paleaaro
- Mírně pokročilý
Mas zapnuty FTP server v AZBOXE?bulda píše:Prosím o radu, pořídil jsem si Elitko a snažím se podle tohoto navodu jej rozchodit. Mám však trochu problém s FTP připojením. AZ se na net dostane, stáhl jsem verzi 2372, přes RCC se zkouším připojit a funguje jen Telnet, FTP bohužel ne. Tak jsem FTP zkoušel přes TotalComandra a tam mi to hodí hlášku, že hostitelský počítač ukončil připojení. Nejsou v tomto firmwaru jiná přihlášení, než root a azbox?
-
- Nováček
-
- Nováček
Nojo,už to funges,dík všem.libco píše:Skontroluj si nastavenie siete. Najkôr bude problém tam. Ak sa do boxu dostaneš cez telnet a z boxu na internet nie, tak asi bude problém v nastavení DNS.