FABIK101 píše:Zdravím jsem nováček a prosím o radu. Doposud jsem připojoval AZBOX k internetu pouze
kabelem přes nastavení v menu internet, drátová síť, statická IP. Nyní se pokouším zprovoznit funkci RCC připojení, mezi routerem,PC a AZBOXEM. Soubor RCC mám nainstalován v PC. Spustím program, ten se snaží spojit s AZBOXEM,ale nedaří se, svítí obě červené kontrolky. Problém je asi v nastavení IP adresy AZBOXU. Pokud se podívám do nastavení, zobrazí se mi IP adresa AZBOXU stejná jako mého PC. Jak prosím zjistím skutečnou adresu AZBOXU, kterou bych pak vepsal do RCC nastavení pro propojení a následně dal příkaz reconect? Nebo dělám jinou chybu?
Všem děkuji za rady, síť jsem zprovoznil. Šlo mi v první řadě o zálohu settingu kanálů, kterou jsem úspěšně provedl pomocí souborů all channel.dat, antena.dat a DVB.dat. Nechají se prosím tyto soubory něčím editovat?
Mám na mysli hlavně měnit pořadí kanálů atd? Objevil jsem pouze Lunch AZBOX edit, ale pomocí něho otevřu pouze soubor antena.dat stažený z boxu a ten je vždy
prázdný. Ostatní dva neotevřu. Poradí někdo prosím?