Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od visper »

LAIK123 píše:
dempsey píše:Tvoj nick je veľmi výstižný...

Čo všetko si si pozrel v menu nastavenia ???

zasílám foto a jedná se mi o položku rozlišení 576i zda je správné na novu hd? a nebo jde nějak zvýšit třeba na 1080i a pokud ano jak, nenechá mě to nijak do rozlišení zasáhnout abych ho upravil.
Tlačítko Resolution, HDMI, PAL, 1080i. Pokud máš propojeno přes component tak podobně. Pokud by to bylo scartem, tak tam je pevně 576i což by byla pro HD příjem velká škoda.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

miresku píše:skus stisnut modre tlacitko na DO,prejdi sipkou dolava na polozku nastavenia,stisni OK,sipkou dolu prejdi na video/audio stisni OK prjdi na polozku video resulotion a tam si mozes nastavit co potrebujes

Dufam, ze som to napisal dost polopatisticky :55: :92:

este otazka,cez aky kabel pripajas STB k televizoru?

Asi jsem úplně blbej v tom menu jsem a rozlišení kurzor přeskakuje, televizor je připojen HDMI kabelem.

LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

miresku píše:skus stisnut modre tlacitko na DO,prejdi sipkou dolava na polozku nastavenia,stisni OK,sipkou dolu prejdi na video/audio stisni OK prjdi na polozku video resulotion a tam si mozes nastavit co potrebujes

Už je to tam jsem trubka, popsal jsi to velice polopaticky Díky moc!!!!!

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Presne kvôli tomuto som písal o AZBOOK. :D
Miresku, poď do VIP. :106: Podebatujeme.

ICQ 563 123 279
LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

Zdravím, poradí někdo prosím, jakou je nutno udělat konkrétní úpravu AZBOXU hd premium pro zprovoznění modulu DIABLO?

LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

[quote="tesik"]Router potřeba není. Pokud ale chceš spravovat box je určitě lepší mít na net připojený zaroveň komp i box. Kup si obyčejný switch (cca 300,- kč) do něj zapoj přívod netu, komp i box. Zjisti si u svého poskytovatele jestli používá DHCP nebo pevné IP adresy. Podle toho jak to popisuješ to vypadá na pevné IP. Takže box nastav jako komp pouze poslední číslo v IP adrese o jednu změň.

Pokud provedu toto propojení, lze zálohovat setting naladěných kanálů?

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

laik123: sprav si tu namahu, a prestuduj si cele forum. diablo na az hd zatial nefici. tuto informaciu tu urcite niekolkokrat najdes.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

monkus píše:laik123: sprav si tu namahu, a prestuduj si cele forum. diablo na az hd zatial nefici. tuto informaciu tu urcite niekolkokrat najdes.
To jsem již samozřejmě provedl, z dalších zdrojů mám informaci, že je potřeba udělat drobný zásah do HW , proto se ptám o co konkrétně jde???

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

na to, ze si laik, mas celkom guraz, ist do hw uprav :55:

vlada Czech Republic
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od vlada »

LAIK123 píše:
monkus píše:laik123: sprav si tu namahu, a prestuduj si cele forum. diablo na az hd zatial nefici. tuto informaciu tu urcite niekolkokrat najdes.
To jsem již samozřejmě provedl, z dalších zdrojů mám informaci, že je potřeba udělat drobný zásah do HW , proto se ptám o co konkrétně jde???
No sundat kryt přístroje, vzít pájku, cín , kalafunu a pořádně propájet procesor .... no a pak to hodit do popelnice :28:

LAIK123
Nováček
Nováček

Příspěvek od LAIK123 »

vlada píše:
LAIK123 píše:
No sundat kryt přístroje, vzít pájku, cín , kalafunu a pořádně propájet procesor .... no a pak to hodit do popelnice :28:
HMM hodně jsem sa zde naučil, ale při zdi sráčI co se bojí o to že příjdou o devítku za box jsou pro mě směšní, dempsí je nad věcí a poradil na AB foru ,ty a tvůj kolega jen kydáte a jste vysraný jak proud Semilech budiž vám čest!!!!!!

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

laik: slusne spravanie je pre teba asi velmi vzdialeny pojem, vsak ano?!

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

HMM hodně jsem sa zde naučil, ale při zdi sráčI co se bojí o to že příjdou o devítku za box jsou pro mě směšní, dempsí je nad věcí a poradil na AB foru ,ty a tvůj kolega jen kydáte a jste vysraný jak proud Semilech budiž vám čest!!!!!!
LAIK predpokladám že Ti je jasné že nikto nie je zvedavý na Tvoje urážky.
Keď potrebuješ poradiť - čakaj kým niekto poradí, ale s takýmto prístupom Ti za chvíľu neporadí nikto.

Temer všetci užívatelia tohoto fóra chodia aj na všetky ostatné dostupné fóra a niektorí ich aj vedú. Neporovnávaj neporovnateľné - chodievaj tam kde Ti je najlepšie - ale nerob tu bordel.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
FABIK101
Nováček
Nováček

Příspěvek od FABIK101 »

Zdravím jsem nováček a prosím o radu. Doposud jsem připojoval AZBOX k internetu pouze
kabelem přes nastavení v menu internet, drátová síť, statická IP. Nyní se pokouším zprovoznit funkci RCC připojení, mezi routerem,PC a AZBOXEM. Soubor RCC mám nainstalován v PC. Spustím program, ten se snaží spojit s AZBOXEM,ale nedaří se, svítí obě červené kontrolky. Problém je asi v nastavení IP adresy AZBOXU. Pokud se podívám do nastavení, zobrazí se mi IP adresa AZBOXU stejná jako mého PC. Jak prosím zjistím skutečnou adresu AZBOXU, kterou bych pak vepsal do RCC nastavení pro propojení a následně dal příkaz reconect? Nebo dělám jinou chybu?

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

ip adresa az hd a pc musia byt ine, ale najlepsie v rovnakej sieti (napr. 192.168.0.1 a 192.168.0.2), netmask 255.255.255.0

ip adresu az hd najdes hned na prvej stranke v settings (napr. Connected (192.168.0.1)

Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“