Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Zamčeno
soduso
Nováček
Nováček

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od soduso »

v openxcas to mam nastavene takto:
mgcamd
newcs
#multicas
Vsetko som restartoval/aktivoval aj cez zlte tlacitko a aj cez tlacitko 'ok'. Nic ine som neupravoval alebo nepridaval.

AZBox HD Premium, E2 1.6, motor SG-2100 USALS, SkyLink
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ked nejde video, z nejakeho dovodu nesedi VPID, alebo SID. To je zalezitost settingu.
Toto vsetko su zalezitosti nezreleho sw- ked pri dodrzani rovnakeho postupu sa neda dosiahnut rovnaky vysledok. Zdanlivo rovnakeho - na spravnu funkciu emulatorov ma vplyv milion moznosti -drobnych detailov.
Takze- doporucujem znovu flashnut sw, odinstalovat OpenXCAS a znovu aj nainstalovat. Pozriet sa, ci mam vsetky subory aktualne ,atd.
Nic menej- pre mgcamd som pripravil subory na KDhome a pripisal som tam aj,ze obsahuju priority.list, v ktorom je potrebne zaremovat nepouzivanych providerov. Skus to tak spravit. mgcamd + newcs a skylink karta mi idu bezproblemov uz dost dlho -a nielen mne.
kukni sem :arrow: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 682#p20682

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

tak som prehodnotil a zopakoval postup, ale s rovnakym vysledkom. Nerozumiem, ze na rovnakej frekvencii mi rozkoduje Filmbox HD ale Nova HD nie. Kartu mam pritom prihlasenu pre Cesku Rep. Zrejme mi neostava nic ine, len kupit CW modul.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak máš novú kartu zrejme si nepočkal dosť dlho na aktivačné zápisy. Na tie sa používa MULTICAS. Nechaj to celú noc zapnuté na CT2 a ráno skús výsledok.
Alebo to daj načítať v nejakom CW module

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Nekromant
Nováček
Nováček

Příspěvek od Nekromant »

Budu pokračovat v tomhle vláknu když dovolíte,abych zbytečně nezakládal další.Protože MÁM NOVÝ AZBOX ...atd.
Díky tomuto fóru se mi povedlo zprovoznit síť (Reelbox Control Center) ale když jsem tak prohlížel přes FTP vnitřek AZBOXu,narazil jsem na EMU/OPENXAS/MULTICAS.v 1,57D.Otázka zní jestli mám teda něco stahovat nebo mi tam půjde karta Skylink?Nepište mi ať ji teda vyzkouším,já ji ještě ani nemám :15: Pořád nevím jestli Skylink nebo Gital
A kurňa taky jestli by nějak nešlo zařídit aby už konečně přestalo pršet.Mám tady novou parabolu v obýváku a nechce se mi lézt v tomhle někde po žeříku a kroutit s ní.

AZBOX Elite HD,Emme Esse 90,Astra 19.2+23.5,držák na parabolu vlastní výroby asi 20kg
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

Pani, vdaka za pomoc. Nakoniec som to rozchodil, a to nahratim posledneho fw, potom openxcas a instalacia iba a len multicasu. Pocas celeho procesu som mal kartu Skylink vybratu z STB. Po aktivovavani multicasu som kartu vlozil a postupne mi to rozkodovalo vsetky programy vratane HD. Po troch dnoch som bol zrely na uterak, naozaj srdecna vdaka, ze ste ma v tom nenechali.

oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

Zdravím všechny. Včera se mi podařilo rozchodit AZBOX HD Elite.Funguje mi jak karta SKylink tak Digi. A mám otázku na zkušenější uživatele. Bylo mi řečeno, že jde s tímto satelitem rozkódovat EUROSPORT HD (Irdeto 2) na 39°E na frekvence 11012V. Dal jsem do AZBOXu nejnovější softcam.key, zde z fóra ale stále to píše kódovaný kanál. Uměl by někdo pomoci? Jestli jsem to napsal do špatné sekce tak se omlouvám. Díky

AZBox HD Elite
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

A ještě přidám jeden dotaz. Postupoval jsem přesně podle této stránky viewtopic.php?f=159&t=3031 a přesto se mi klíče na Digi nepřepíšou na aktuální. Musím je dopisovat ručně. FW mám poslední a MultoCAS mám tento8773__MultiCAS_v157D-3_2k90429. Aktualizuji to přes program RCC a LAN kabelem přesně jak je napsáno v popisu. Akorát nevím, když se mají aktualizovat keys v MultiCasu( kam je dopisuji ručně) tak proč se to má dávat do mgcamd.

AZBox HD Elite
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

Tak už jsem v koncích. Našel by se někdo kdy by mi pomohl po Skypu rozchodit AU na Digi? Postupoval jsem přesně krok po kroku, ale ani po 15 minutách se keys nenačetli. Když je dám ručně tak to funguje. Pomůže mi někdo?

AZBox HD Elite
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

oski1 píše:Tak už jsem v koncích. Našel by se někdo kdy by mi pomohl po Skypu rozchodit AU na Digi? Postupoval jsem přesně krok po kroku, ale ani po 15 minutách se keys nenačetli. Když je dám ručně tak to funguje. Pomůže mi někdo?
AU na DIGI nefunguje.
Moznosti ako na to:
-rucne vpisovanie klucov
-alebo pouzit SoftCam.key pre mgcamd : viewtopic.php?f=159&t=3031

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Pri mgcamd stačí použiť na aktualizáciu jedným kliknutím na plugin SCD

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
oski1
Nováček
Nováček

Příspěvek od oski1 »

SoftCam.key jsem nahrával přesně podle návodu, ale nic se nepřepsalo. Stále jsou v keys ta samá císla ať tam stáhnu cokoliv. Vůbec se nevyznám co vše má být v openXCAS nainstalovano ani co má být aktivváno a co ne. Jsem v tomto naprostá lama.

AZBox HD Elite
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tu sa venuj čítaniu ak niečo nebudeš vedieť
viewforum.php?f=163

Tu zase načítaj ako sa dostaneš k najaktuálnejším pluginom a addonom
viewtopic.php?f=163&t=3302

islaremota je najdôležitejšia stránka

OpenXCAS je najdôležitejší plugin a kmeňová súčasť addonov, pretože inak by si sa k nim nedopracoval.
Stiahni a nainštaluj a potom môžeš sťahovať do neho emulátory

Obrázek
clasicrock Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od clasicrock »

Mel bych dotaz,da se spustit dohromady cccam a mgcam,aby se vzajemne nerusili?

Od 28.2E do 0.8W
Vu+Solo2-OpenPli4-HD Glass16+GSU,DM800HD-sim2.01-OpenPli4.0,DM 500 clon-Gp4.7,Ariva 202E Hd
Gibertiny 85AL Motor SG-2100
Přístupové karty Upc 0D97 , SkyLink 0D96
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neskúšal som, ale skôr nie

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“