Ahoj všichni,
nedávno jsem si koupil SATLINK ST-6986 s verzí firmwaru V3.23 z 16. listopadu 2023.
Má někdo novější verzi firmwaru pro SATLINK ST-6986?
Jaký software mohu použít k úpravě staženého souboru bin obsahujícího seznamy kanálů?
Také jsem si stáhl aktuální soubor user_db.bin pro 19,2E Astra / 13,0E Hotbird a 16,0E Eutelsat.
Download - Firmware Satlink WS-6986 HD Satellite Meter DVB-S/S2/T/T2/C
Moderátor: 005jon
-
Heiko_SPN
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Download - Firmware Satlink WS-6986 HD Satellite Meter DVB-S/S2/T/T2/C
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
lukynnn
- Nováček

Re: Download - Firmware Satlink WS-6986 HD Satellite Meter DVB-S/S2/T/T2/C
Ahoj, také hledám, hlavně bych potřeboval češtinu. Nemá někdo? Díky.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 266 poděkování
Jakou verzi tam máš nyní ?
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Heiko_SPN
- Nováček

I currently only have the FW: V3.23, one from 16.11.2023 and the other from 13.12.2023.
Both firmware versions only contain the Polish language, so Czech is not yet included.
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 266 poděkování
Když jsem měřák koupil, tak jsem chvíli komunikoval s nějakým vývojářem asi někde v Číně . Poslal jsem mu nějaké postřehy a on mi zaslal firmware.
Dám vám je sem . Bohužel, již si nepamatuji, který z nich jsou dobré a které ne .
Jeden z nich mám do dnes v měřáku a na drobné připomínky, jsem s ním docela spokojený. (Nikdy nebude nic dokonalé)
Na označení Firmware moc nekoukejte vycházel vždy z dané verze a v ní dělal úpravy. Bohužel ne všechny úpravy byli prospěšné hodně jsme ztroskotávali
na jazykové bariéře.
Prosím o zpětnou vazbu, který z nich je použitelný a který ne i pro jiné uživatelé.
Dám vám je sem . Bohužel, již si nepamatuji, který z nich jsou dobré a které ne .
Jeden z nich mám do dnes v měřáku a na drobné připomínky, jsem s ním docela spokojený. (Nikdy nebude nic dokonalé)
Na označení Firmware moc nekoukejte vycházel vždy z dané verze a v ní dělal úpravy. Bohužel ne všechny úpravy byli prospěšné hodně jsme ztroskotávali
na jazykové bariéře.
Prosím o zpětnou vazbu, který z nich je použitelný a který ne i pro jiné uživatelé.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
Heiko_SPN
- Nováček

Přeji všem na fóru zdravý a šťastný nový rok 2026!
Mockrát děkuji za poskytnutí souborů firmwaru pro SatLink ST-6986. Testoval jsem několik verzí firmwaru, V3.18 a V3.22,
a nenašel jsem žádné zlepšení oproti mé současné verzi V3.23 z 13. prosince 2023. Proto zůstanu u aktuální verze V3.23.
Také jsem kontaktoval distributora a výrobce SatLink ST-6986, společnost Fujian Satlink Electronics Co., Ltd., a zeptal se na nejnovější firmware.
Minulý týden jsem obdržel odpověď z Číny, která potvrzuje, že firmware V3.23 je nejnovější verzí. Zařízení jsem obdržel od AliExpress na konci prosince 2025.
Ještě jednou děkuji za vaši snahu.
S pozdravem,
Heiko Schäfer
Mockrát děkuji za poskytnutí souborů firmwaru pro SatLink ST-6986. Testoval jsem několik verzí firmwaru, V3.18 a V3.22,
a nenašel jsem žádné zlepšení oproti mé současné verzi V3.23 z 13. prosince 2023. Proto zůstanu u aktuální verze V3.23.
Také jsem kontaktoval distributora a výrobce SatLink ST-6986, společnost Fujian Satlink Electronics Co., Ltd., a zeptal se na nejnovější firmware.
Minulý týden jsem obdržel odpověď z Číny, která potvrzuje, že firmware V3.23 je nejnovější verzí. Zařízení jsem obdržel od AliExpress na konci prosince 2025.
Ještě jednou děkuji za vaši snahu.
S pozdravem,
Heiko Schäfer