Jak nastavit OSCam

Vše ohledně Oscamu
Odpovědět
cardak Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: Jak nastavit OSCam

Příspěvek od cardak »

Skús namiesto egy... svip...

reevesx Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od reevesx »

som začiatočník ohladne Linuxu E2 poprosím teda o radu používam Oscam na Open ATV 7.3 pripájam sa ako klient na vzdialený server, pri štarte prijímača po predošlom vypnutí mi Oscam pokračuje v prevádzke vidím to v oscam runtime avšak nejde korektne programy začnú sekať ak po zapnutí prijímača Oscam reštartujem funguje všetko super bez sekania až do ďalšieho x vypnutia sa to postupne zhoršuje riešením by bolo nové spustenie Oscamu vždy pri štarte prijímača a moja otázka ako to nastaviť ,hĺadal som riešenia aj tu na fóre asi bude treba niečo v oscam.conf ďakujem za radu

Pulse 4K Mini
margot Slovakia
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od margot »

oscam sa vždy spušta pri zapnuti, tak riešením (ak použivaš cccam linku) funkcia "keepalive"

reevesx Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od reevesx »

ďakujem za tip ,ano použivam cccam linky , v oscam.server mám ccckeepalive = 1 , toto nastavenie by malo byť ok je pripojený na porty, problem je ,že po zapnutí prijímača sa linky nespustia všetky niekedy 3-4 , mení sa to ,po manualnom reštarte Oscam idú vždy všetky až do ďalšieho vypnutia prijímača
Oscam sa síce spúšta vždy pri štarte prijímača ,ale keď pozriem cez modré tlačidlo Info o Oscam je tam runtime ( čas od spustenia ešte z predošleho dňa keď bol zapnutý manualne reštartovaný )
dalo by sa aj na to použiť funkciu napríklad pri štarte prijímača bol restart oscamu ? niečo v oscam.conf? diky

Pulse 4K Mini
Odpovědět

Zpět na „Oscam“