konecne som sa rozhupal a presiel zo stareho dobreho HD-BOX 9105+ na tuto masinku. Po tolkych chvalospevoch tu na fore, som proste neodolal. Odkedy som ju ale spustil, tak ma rodina ide zozrat a uz som bezradny :-(
Tak od zaciatku, Trinity DUO prislo prednastavene na NG-Return v3.1 s aktivnym Doscam. Bez vacsich problemov som rozbehal kartu Skylink ICE, ale tam moja radost skoncila. Mam v podstate tri velke problemy s tymto zariadenim a uz neviem ako dalej a po 2 dnoch surfovania po nete Vas prosim o radu:
1. Zariadenie obcas reaguje pomaly, po nejakom prikaze ostava ako keby primrznute a po cca 2-5sec sa znova sprava normalne, je to OK? Cital som na fore, ze uprednostnujete origo soft, tak ako je to? Chcel stabilnu masinku pre rodinu. Ak nahrat origo software, tak ako prejst z NG-Return na origo a kde najdem posledny stabilny origo soft?
2. Neviem v zariadeni pripojit sietovy disk, ktory je pripojeny k HD-BOXu. Skusam ho pripojit ako sietove umiestnenie, ale stale nic. Co robim zle? Cestu k nemu zadavam ako CIFS, IP adresu boxu a cestu ako /STORAGE/USB2/ Uz fakt neviem. A druhy problem tu, ze ked aj odpojim USB HDD 2TB NTFS a dam ho Trinity, tak disk v pohode najde, aj mi ho prehliada, ale ziadne nahravky TS z HD-BOXu mi ejdu prehrat. Spusti sa prehravanie a Trinity ostane vysiet, nerobi nic.
3. Neviem ani za toho slaka rozbehat citanie klucov zvonku. Isiel som cez webif pre Doscam, na zalozke Readers som pridal Newcamd524 a zapisal vsetko potrebne, ale stale nic. Uz som bezradny. Ako ma vyzerat spravny zapis pre newcamd v doscam.cfg? Predtym na HD-Box som mal MCAS na kartu a X-CAM pre kluce a vsetko bezalo bez problemov.
Prosim, prosim, kto moze pomozte, lebo uz neviem co dalej.
Ked prisiel box, tak po prvom zapnuti sa sputil akysi sprievodca a niekde som cital, ze ten zmaze vars, moze byt to cely moj problem?
Najradsej by som isiel cestou najnovsieho origo softu a do neho dohrat iba Doscam a ten nastavit na ICE kartu a Newcamd, ale vobec netusim ako na to. Pomoze niekto?
Pri kupe HD-Boxu som sa tu vela naucil, tak dufam, ze ma s Trinity nenechate v ....

Vopred vdaka za kazdu pomoc.