Pozicionér
Moderátoři: matchboxx, EnoSat, esmiran
-
- Nováček
Pozicionér
Ahoj, prosím o radu, jak rozchodit pozicionér s Trinity HD2 - dříve používáno s Opticum a Octagonem, tam jsem měl pozice družic předdefinovány, takže když jsem nastavil anténu s motorem na Astru a receiver též, vše se zesynchronizovalo. Teď mám od prodejce setting na Thor, kde vše běží OK, ale dál se nehnu – v receiveru mám z družic na výběr pouze Thor a po zaktivování motoru vše ujede někam dopryč Jak je vidět z dotazu, jsem totální laik (Trinity jsem koupil pouze kvůli chvále obrazu), tak prosím o shovívavost - rada nebo odkaz by pomohly. Dík
- grantec
- Administrátor
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pozicionér
cez ftp si musis do boxu nahrat novy subor satellites.xml - je umiestneny vo /var/tuxbox/config .
stiahni si odtialto
www.satload.ws/satellites/satellites.xml
po umiestneni box restartni . vyber potrebne druzice.
nastav pouzivanie USALS , zadaj svoju realnu polohu - prva polozka v nastaveni usals je ta vyssia hodnota !
stiahni si odtialto

po umiestneni box restartni . vyber potrebne druzice.
nastav pouzivanie USALS , zadaj svoju realnu polohu - prva polozka v nastaveni usals je ta vyssia hodnota !
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
- Nováček
Díky moc za radu - dnes odpoledne jsem se k tomu dostal a během chvilky vše fungovalo, jak mělo.
-
Valto
- Nováček
Ja by som potreboval pomôcť tiež mám hd 2 trinity nainštalovať CCcam,nejaký podrobný návod.neviem si stým rady.
Coolstream HD-2 Trinity
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
trinity ma svoje forum a podporu pre cccam ma Doscam - server aj klient .
viewtopic.php?f=492&t=13461

-
Valto
- Nováček
Funguje to aj na image NGCS 260-apollo?Alebo musím mať original image.Do Doscamu V0.19 som sa dostal xxx.xxx.xxx. :8080.len v nastaveniach nevidím pripojenie na server pomocou server,port,meno,heslo.Ci treba ešte niečo nadstaviť v príjimači?Som začiatočník.Ďakujem za odpoveď.
Coolstream HD-2 Trinity
- matchboxx
- V.I.P.
doscam nema zadne konfiguracni soubory, je potreba si je vytvorit k obrazu svemuValto píše:Funguje to aj na image NGCS 260-apollo?Alebo musím mať original image.Do Doscamu V0.19 som sa dostal xxx.xxx.xxx. :8080.len v nastaveniach nevidím pripojenie na server pomocou server,port,meno,heslo.Ci treba ešte niečo nadstaviť v príjimači?Som začiatočník.Ďakujem za odpoveď.
Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim
- grantec
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
v19 pouziva doscam.cfg a doscam.dvbapi vo /var/tuxbox/config/. ak nie su tie subory ide v default nastaveni . je to rovnake ako CCcam .