U mne tedy nee: AZ Box Premium HD
sice pekne stabilni a vse jede, ale vypadava zvuk, dost často a ještě obraz, hlavne na HD programech seka, ale SUPR KVALITA OBRAZU.
Zkouseno OpenRSI z 7.11.2013 a i Minicat.TV-Board Image z 5.11.2013 = delaji uplne to stejne !!!
RSI mnohem lepsi. Karta jde přes CC... 2.0.3 u obou image bez problemu, ale neprochazi zapisy.
Takze zpet na OpenRSI 2.1, ten je supr, ale sem tam hodi kolecka :-(
PS: A OpenRSI 3.0/Minicat strasne pomale prepinani programu a i menu oproti OpenRSI 2.
Nie. Bola použitá záloha fóra zo včerajška takže niektoré čerstvé príspevky tu jednoducho chýbajú - napíš znova čo si chcel
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/http://www.satpodpora.skneposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
On this page, you will find our latest firmware images for Azbox and Gigablue receivers. These images are “nightly build” images.
Please, be informed that nightly build images are not tested by the team. They are automatically build by the server. We consider them to be stable enough for use on a daily basis.
Feel free to use the image, however, at your own risc.
Please, visit our tutorial-pages for installation instructions.
To si snad delaji uz srandu. Vzdyt to delame vsichni na vlastni nebezpeci. Konecne by mohly pustit do eteru poradny a kvalitni image a bude klid....
Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05;
Vu+ DUOO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04;
Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
Zkusil jsem dnešní image. Čistá instalace, pouze s Oscamem na lokální server. Přepínání stejné jako se starším kernelem, přibylo pár vylepšení v menu, na některých HD kanálech blbne zvuk (je možné, že za to může Skylink a jeho ne úplně korektní nastavení audia z minulého týdne), ale navíc po pár přepnutích mezi kanály (hlavně po přepnutí na HD kanál) vždy kolečka a nutný restart = návrat zatím k nejstabilnější verzi z 5.8.2013. Zkusil jsem tam ještě nahrát OpenATV, ale ten mi ani nenabootoval a zůstal viset na VFD ready! (kernel jsem tam nahrál), tak nevím. No buďme rádi, že aspoň nějaký vývoj probíhá, nedovedu si představit, že bych do teď fungoval na OF. Na tak starou mašinu, jede přijímač celkem spolehlivě. Zase to za měsíc zkusím :)
K vyššie uvedenému to mendeza. Mám z USB spúšťaný OPEN ATV a používam keď potrebujem Cccam 2.3.0 (nie je tak spoľahlivý ako Oscam ymodt46 alebo tak podobne, stiahnutý priamo z GSU). Nestretol som sa s problémom bootovania. Ak nešpekulujem s pluginmi (myslím, že vtedy skôr robí problém nesprávny keymap) tak beží OK aj pri nahrávaní resp. prehrávaní nahratých súborov.
Mutant HD 51.E2 OpenSPA 7.3.wd 2.5" scorpio blue 1TB, sata II, VU+Solo SE[/color]OpenSPA 7.3.(DVB-T+DVB-S), EXT USB wd 2.5" scorpio blue 500GB, sata II, motor SG2100 (28,2E-30W) 85 offset,TV Philips 43PUS6551 / LG 42LA660S-ZA,LAN.