E2 Talisman

Diskuze k Images E2 Vitamin NAND

Moderátoři: By.Bob, s@pro, By.Bob, s@pro

mopadzi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 22
Registrován: 30 zář 2011, 08:16

E2 Talisman

Příspěvekod mopadzi » 27 úno 2014, 19:23

zdravím. na Sapro je nový img.
http://www.sapro.cz/ftp/index.php?&dire ... BOX/Enigma 2 PRO 256MB Vitamin
už to někdo testoval? Jaké jsou dojmy?
díky

Uživatelský avatar
polomarko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 28 led 2011, 18:29

Re: E2 Talisman

Příspěvekod polomarko » 28 úno 2014, 20:57

vyzera to stabilnejsie i ked do rana zamrzol, na vsetkých HD TP nestabilný/rozkmitany obraz a u ma stale pretrvava praskanie zvuku

Vie niekto kde zmizlo nastavenie sipok, alebo kde sa nachadza subor na ich editaciu?
Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE

Uživatelský avatar
Steiner
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 599
Registrován: 10 pro 2011, 14:37

Re: E2 Talisman

Příspěvekod Steiner » 28 úno 2014, 22:06

Nechcem brať ilúzie, ale kým mi box odišiel práve kôli tomu že po update na Talisman do NAND som zabudol USB klúč s tým updatom v boxe, tak som kontroloval zmeny v image a okrem evremote - predpokladám zrušenie tých skratiek na vypnutie, ešte asi dvoch vecí a loga :D , som tam viac zmien oproti v. z 05.12. nenašiel. Mám to uložené, teda predmetné zmeny, pripravené k testovaniu a analýze, no bohužial som teraz bez boxu.
„Cross of Iron“

aportcb
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 12 črc 2012, 21:58

Re: E2 Talisman

Příspěvekod aportcb » 28 úno 2014, 22:34

Tak moje postřehy:
Po spuštění jsem si říkal možná to bude ok, ale ejhle. Opět neustálé restarty - zelená smrt, prskání a harmonické kolísání zvuku také přetrvává. Jak při sledování TV programů, tak i archivu cz/sk. Už nevím na koho mám být nasr..., protože jsem si říkal, že počáteční investice do vitamína nebyla malá, pak odesláno do Sapra na upgrade s tím jak se chová a stále žádné zlepšení. Už jsem vyhrabal anténu a díky tomu, že má TV dvb-t tuner tak koukám na terestrial.

Uživatelský avatar
polomarko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 28 led 2011, 18:29

Re: E2 Talisman

Příspěvekod polomarko » 01 bře 2014, 11:14

mam ten istý nazor a po tých rokoch trapenia som naskrabal nejake E a kupil HDBOX, inak som pisal do sapra či to moze byt problem v HW, necham ho tam aj polroka len nech konecne pridu nato preco niektore vitaminy idu a ine maju problemy - po týzdni ziadna odpoved.

Steiner tiez som tam USB nechal a predsa bezi, asi chyba nastala pri zapise do Flash?
Vitamin 5000HD, HDBOX 9150+, 19,2E / 23,5E / 0,8W / 39E, Skylink ICE

Uživatelský avatar
hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 446
Registrován: 26 čer 2009, 09:23

Re: E2 Talisman

Příspěvekod hitman222 » 01 bře 2014, 11:25

Steiner tiez som tam USB nechal a predsa bezi, asi chyba nastala pri zapise do Flash?[/quote]
Taky jsem zapomněl USB, sat jede, ale ty restarty to je hrůza. Jsem sklamaný.
Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)

aportcb
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 12 črc 2012, 21:58

Re: E2 Talisman

Příspěvekod aportcb » 01 bře 2014, 11:30

Tak stou fleškou jsem to taky neošefoval, nechal jsem ji tam také a nyní mi tam nejde nahrát původní loader od sapra, respektive se natáhne, ale po spuštění napíše boot a následně svítí jen červená dioda a na display nic dalšího není. V putty není ve výpisu vidět, že je vybaven nand. Opět jsem se vrátil na verzi 71c. Zde TV programy ok, přehrávání filmů z hdd ok(verze nand některé soubory nepřehraje - to taky nechápu - novější soft), archiv cz tak na 50 procent ok.

jirkav23
Nováček
Nováček
Příspěvky: 82
Registrován: 04 kvě 2009, 17:08

Re: E2 Talisman

Příspěvekod jirkav23 » 01 bře 2014, 12:25

Od 27.2. kdy byla vydána nová enigma2 vše jede ok.Dříve zamrzání a rozpad orazu a nyní testováno na 4 vitamínech a zatím žádný problém.Ve vitamínech provedeny všechny úpravy avizované Saprem.Při čtení karty použit oscam 7266.Jen malá perlička,známý jede ještě na starý software a tam mu zamrzají programy též,takže není se kam vrátit.

mopadzi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 22
Registrován: 30 zář 2011, 08:16

Re: E2 Talisman

Příspěvekod mopadzi » 04 bře 2014, 15:19

včera jsem ´Talisman dal kamarádovi, dnes tam jdu vrátit původní verzi FW. Volal mi, že SD kanály jsou děsně rozmazané...Tak nevím

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 650
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 5 krát

Re: E2 Talisman

Příspěvekod ShaMan » 04 bře 2014, 20:39

mopadzi píše:včera jsem ´Talisman dal kamarádovi, dnes tam jdu vrátit původní verzi FW. Volal mi, že SD kanály jsou děsně rozmazané...Tak nevím



Špatně nastavené rozlišení , i když při průvodci jsem nastavil 1080 atd tak pak ve finále po restartu tam bylo jiné ,
Obraz i SD je OK .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

vitamin Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 453
Registrován: 07 pro 2011, 20:31
Bydliště: pov bystrica okolie
Poděkoval: 12 krát

Re: E2 Talisman

Příspěvekod vitamin » 05 bře 2014, 15:21

ja som dal asi pred 3 dni poslednu verziu talisman od jirka upravenu a ide ok ja to mam tiež a ide to super .pozorujem aj menej sekani na inych kanaloch ako je skylink.obraz je aj krajši. tato verzia može bit smelo pre sapro do novych vitaminov namiesto tej verzie predtym.aj rozpad hd na skylinku ako je čt a markiza zmizol.jedine čo nezmizlo je občas pukanie pri prepinani kanalov.to sa dufam ešte podari časom odstranit.skvela robota od tych čo sa na tom podielali.diky chlapi.s pozdravom vitamin.

mopadzi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 22
Registrován: 30 zář 2011, 08:16

Re: E2 Talisman

Příspěvekod mopadzi » 05 bře 2014, 21:20

ShaMan píše:
mopadzi píše:včera jsem ´Talisman dal kamarádovi, dnes tam jdu vrátit původní verzi FW. Volal mi, že SD kanály jsou děsně rozmazané...Tak nevím



Špatně nastavené rozlišení , i když při průvodci jsem nastavil 1080 atd tak pak ve finále po restartu tam bylo jiné ,
Obraz i SD je OK .


ano potvrzuji.. vše OK. Ještě ten Mediaplayer a budu spokojený...dík

otylka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 41
Registrován: 09 pro 2011, 23:05

Re: E2 Talisman

Příspěvekod otylka » 06 bře 2014, 23:14

Tak už jsem myslel, že je tu posun k lepšímu, ale 6.3 na NOVA HD ten starý známý zámrz. prvně přestane jít zvuk a po chvilce se zastaví obraz, po přepnutí na ČT 24 zeměkoule - zaneprázdnění- zadní vypínač. Někdy nechám Vitamina v provozu do rána schválně na ČT HD, žádné překvapení, ráno obraz stojí. ještě se nestalo aby vydržel fachčit až do rána. Už mi došla trpělivost a koupil jsem modul, dám ho tam a uvidím jestli to zamrzání a rozpad obrazu na HD programech bude pokračovat. Dám vědět

vitamin Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 453
Registrován: 07 pro 2011, 20:31
Bydliště: pov bystrica okolie
Poděkoval: 12 krát

Re: E2 Talisman

Příspěvekod vitamin » 07 bře 2014, 17:05

skus preinštalovat enigmu nanovo .mohla bit chyba pri stahovani softu alebo na usb .urob to odznovu a daj vediet.

demodemo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 62
Registrován: 09 pro 2011, 15:23

Re: E2 Talisman

Příspěvekod demodemo » 08 bře 2014, 14:03

já jsem musel dát po instalaci tovární nastavení jinak to bylo nepoužitelný.


Zpět na „Diskuze k Images E2 Vitamin NAND“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host