Nikto zatial neupgradoval na v 2.1? Vyskusajte, budete ohromeni celkovou rychlostou boxu. ET9000 je sam o sebe rychly stroj, ale toto je bomba
Nemozem momentalne vyskusat prepinanie programov ani funkcnost camov (som bez anteny), tak ak sa niekto odvazi na upgrade na v 2.1, napiste skusenosti...
Nezabudnite pred upgradom flashnut posledny bootloader z 19.7.2011 viewtopic.php?f=288&t=7248 NIGHTLY OPENPLI BUILDS /et9000/
Ano mam ho od vikendu.Vsetko ide ako ma.Z hlbokeho spanku po obraz rovnych 60 sekund,prepinanie mi pride rovnake,rychlejsi pohyb menu celkova odozva dialkoveho je omnoho rychlejsia,camy idu akurat mgcamd treba upravit mg_cfg(ale to ma na svedomi novy kernel aj vo ver.2.0.V pevnom disku pribudla moznost convert z ext3 na ext4.
ahoj,
vcera som robil online update
stabilita OK
rychlost v menu je subjektivne o dost rychlejsia
ako spominal Dym1... pribudla moznost konverzie HDD na Ext4
PS bootloader zatial pouzivam z 19.5.2011
| Clarke-Tech ET9000 | Maximum E-85 multifocus | 4x LNB Golden Interstar GI202 twin |
Objevil jsem zajímavý problém při prohlížení 3D videí na youtube.Když si pustíte video které je rozdělené na levou a pravou část,tak potom při návratu zůstane veškeré menu přijímače i hlasitost na obrazovce rozdělená na dvě půlky a k normálu pomůže jen restart-nevím jestli to dělá 2.1 beta a nebo jestli to dělal i image předchozí,nezkoušel jsem.
Clarke -Tech ET9000 HD ,OpenPli- 4.0 _Beta - Plazma TV LG 50PK9505
Ahojte, tak som to včera nahodil, upravil trošku podľa seba a vyzerá to výborne, pár optických zmien, rýchlosť pohybu v menu i prepínanie kanálov sa mi zdá lepšia...
Skylink naskočil hneď po nastavení parametrov polohy v nastaveniach motora... ;-)
Len české stanice (ČT1,ČT2,ČT4) sekali asi po 30-40s, keď som prepol na iný kanál a znovu späť tak zasa išiel asi tých 30-40s a znovu sa to zaseklo, a mohol to byť technický problém Skylinku v danej dobe, ešte skúsim dnes, testoval som to včera asi o 22:00...zaujímavé je, že to robili iba kódované kanály na tomto TS (12,525)...
Zatiaľ ďakujem veľmi pekne "vikinovi" za backup...nechám si ho zatiaľ a riadne potestujem... :-)
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
Ahoj, no to som si samozrejme všimol a prepol som na oscam...mám ICE kartu a zo "scam-om" by to asi nešlo vôbec...
Ale díky...nenapadá Ťa už nič, čo by to mohlo robiť? Dnes ešte vyskúšam či to bude tiež robiť, ak áno, budem zrejme nútený ísť späť k 2.0 verzii, ale zatiaľ to ešte nechám tak...potestujem
Čaff
Xtrend ET-10000 (3 x DVB-S2 tuner + DVB-T2/C), OpenPLI, parabola Gibertini 105cm, LNB Inverto Unicable, motor DG240, Seagate 3TB, TV Panasonic 55st60E, BD Player Panasonic BD500
Ak mas aktivny oscam, skus ho upgraidnut pomocov scriptu cez dreamexplorer. Ta verzia svn v tom backupe nemusi byt ok. Nemam stale antenu, tak nemozem testovat :sad:
Dnes som sa po img HDFreaks v4 vratil na img Open PLi 2.1 beta - moju zalohu, vytvorenu 30.7.2011, flash OK, no po online aktualizacii uz prijimac nenabootoval... (ze by 2 dni a take zmeny?), takze som nuteny flashnut surovy img PLi z dnesneho dna a vsetko znova nastavovat... dufam, ze nabootuje... .... ok nabootoval uff!
Ahoj, OK, tak to vyzerá, že tá verzia 2.1 ešte nieje 100%-tná...
Nemozes tu hodit backup tejto tvojej novej konfiguracie zo vsetkym co kotmu patri, teda ked to tam nahadzes, mozno to uz aj mas... ;-)
Radsej sa vratim k 2.0 ak je lepsia/stabilnejsia...ja som sice neskusal online aktualizaciu, ale tie CT-cka nefunguju, stale sekaju, este vyskusam update toho oscamu cez Dreamexplorer, ale ak nepomoze asi tam hodim tu tvoju dnesnu verziu "backup-u", teda ak ju tam dnes hodis...
Cafff a diky
S tymi BKP-mi rozmyslam, ze skoncim, ked tak max 1 za mesiac urobim pre uplnych zaciatocnikov a tych co nemaju prijimac pripojeny na net... A aj keby som teraz chcel, nemozem zverejnovat neodskusane zalohy...som bez anteny :-(
Ved sa mozu realizovat aj ini a zverejnit svpje full zalohy. Ta sekcia nie je len pre mna, ale pre vsetkych.
Inak, fakt ta 2.1 nie je uplne este OK... sat TV nemozem odskusat, ale napr. media player a EMC ano a tu mi DTS seka, co mi v starsich images nerobilo...
EDIt: na offico fore sa o problemoch s updatom na 2.1 dost pise...po nemecky. Nechce sa mi to stale vkladat do prekladaca... radsej odskusam sam, ale bez anteny to nejde... Tak chod pocitat tam a daj info sem, co a ako...