Moderátoři: monkus, gorick, schmegea
Děkuji za reakce! Ano, po dokončení instalace jsem dle pokynů na tomto fóru vyndal flash z usb a rebootoval receiver. Nyní jsem se dostal do stavu kdy jsem flash s orig. FW vložil do usb a naběhne mi rescue mode, po chvíli zmizí, na vfd svítí jen modrá led a nic se neděje. Po vyjmutí flash a rebootu se objeví nápis -" geeko :p "slavo píše:Po nahrati E2 si odpojil flash z usb a urobil si reboot AZ
bez flash? Pokiaľ si to neurobil bude ti stale nabehovať res.mode
PC je na Lan AZboxu přímo ale je také bezdrátem připojeno k routeru, taktéž byl původně s FW /5020/ připojen i AZbox k routeru.Než jsem nahrál enigmu.visper píše:PC je na LAN Azboxu připojeno přímo nebo přes router?
V tom rescue módu to čeká na přidělení IP adresy zvenku. S původním fw dokázal router přidělovat boxu IP adresu?sedy22 píše:PC je na Lan AZboxu přímo ale je také bezdrátem připojeno k routeru, taktéž byl původně se starým FW připojen i AZbox k routeru.visper píše:PC je na LAN Azboxu připojeno přímo nebo přes router?
Před instalací enigmy jsem to přes LAN neměl připojeno, LAN jsem přidal až před samou instalací enigmy. Předtím bylo vše přes Wifi. Nyní je to přesně dle tvého JPG.cvoky007 píše:ak dobre chapes, hovoris ze mas prepojene PC a AZBOX krizenym LAN kablom + oba cez wifi na wifi router ?
sedy22 píše:Před instalací enigmy jsem to přes LAN neměl připojeno, LAN jsem přidal až před samou instalací enigmy. Předtím bylo vše přes Wifi. Nyní je to přesně dle tvého JPG.cvoky007 píše:ak dobre chapes, hovoris ze mas prepojene PC a AZBOX krizenym LAN kablom + oba cez wifi na wifi router ?