Nova verzia fw 1.10.49 k stiahnutiu tu pre HDBOX 9300

Mcas a Xcam plugin pre tuto verziu sw

Moderátor: By.Bob
To je jedno aký font použiješ-ja som skúšal arial,tahomu,aj georgiu,jamantu-vobec sa nedá zmeniť užívatelský typ písma,teda aspoň mne to nešlo-a keďže som si už zvykol na velkosť a variantu písma-tento fw som tam mal len chvílu,a vrátil som sa na test verziu zo 6.2.Tam to ide v pohode-dokonca aj najnovší oscam 6970 static-mi ide s týmto testovacím fw uplne super....djqixo píše:Ked si nahram font: jamanta2.ttf a chcem ho spustit zamrzne hd box 9200.
S akym fontom mozem zvacsit pismo na tomto fw?
Cez xcam sa mi stale vyhadzuje hlaska: progrma zakodovany. Hlavne pri HBO HD!
Inak ostatne je ok, box sa zrychlil a aj prehravanie filmov z USB ide dobre.
Tak toto som nepochopil-už príbuznejší príjmač ako openbox s7 a hdbox 9200 ani nemože byť-pretože to je to isté len v inej krabici-a mám v ňom nahratý fw z hdboxu-čiže podla mňa sa vyjadrujem k meritu veci-a dokonca čuduj sa svete som aj v správnej sekcii pre hd boxy 9200-o čo ti ide Dempsey?Napísal som snáď niečo zlé?Zavádzam niekoho?dempsey píše:Jsmiht
Máš hdbox 9200 alebo 9300 ak sa tu tak aktívne vyjadruješ ? Ak nie tak buď tak láskavý a vyjadruj sa v tých vláknach ktoré sú aspoň trošku príbuzné k tomu čo vlastníš, prípadne iba k Tvojmu modelu
O.K-mám tu 15 príspevkov-určite by to nebol nejaký problém v prípade nutnosti zmazať.dempsey píše:Jasne že zavádzaš. To že sa dnes ešte stále dá do S7 nahrať fw pre hdbox neznamená že to tak bude navždy. Tým pádom môže byť zajtra všetko inak a Tvoj príspevok tu zostane - to spôsobí že niekto tu bude musieť vysvetľovať že to síce bolo tak ale už neni, pretože openy nemajú lokálnu podporu sk a cz -
Takže ak si myslíš že sú to identické prijímače tak sa mýliš. Ak chceš debatovať o openoch tak na tomto fóre len v sekcii pre rôzne sat prijímače, alebo na iných fórach ktoré sa nimi zaoberajú
Je mi luto, ze ste sa kvoli mne povadili... No na moju otazku: S akym fontom mozem zvacsit pismo na tomto fw?Jsmiht píše:O.K-mám tu 15 príspevkov-určite by to nebol nejaký problém v prípade nutnosti zmazať.dempsey píše:Jasne že zavádzaš. To že sa dnes ešte stále dá do S7 nahrať fw pre hdbox neznamená že to tak bude navždy. Tým pádom môže byť zajtra všetko inak a Tvoj príspevok tu zostane - to spôsobí že niekto tu bude musieť vysvetľovať že to síce bolo tak ale už neni, pretože openy nemajú lokálnu podporu sk a cz -
Takže ak si myslíš že sú to identické prijímače tak sa mýliš. Ak chceš debatovať o openoch tak na tomto fóre len v sekcii pre rôzne sat prijímače, alebo na iných fórach ktoré sa nimi zaoberajú
Zaujímavé že uzívatelia ktorí majú octagon ti nevadia(a to je jedno či má podporu cz/sk-tiež to nie je hdbox.
A posledné-pri registrácii na toto forum som v podpise mohol uviesť ako príjmač hdbox 9200(ktorý aj v príjmači vlastne mám)a tieto nezmyselné ataky z tvojej strany by vobec neboli,ale chcel som byť ferový a tak som napísal openbox,keďže sú tu aj majitelia octagonov,myslel som si že to nebude problém,ale zjavne sa nedokážeš preniesť,cez to že openboxy s7/8 aj napriek tomu že nemajú cz/sk podporu fungujú bez problémov (na rozdiel od hdboxov)Fw pre hdbox tam mám len kvoli 9 ročnej dcére.Naozaj nechápem tvoju aroganciu(ničím nepodloženú)a keďže si ma už zaradil do ,,správnej sekcie,,slubujem že toto je moj posledný príspevok na tomto fore-nebudem sa predsa nasilu tlačiť niekam kde ma vyhadzujú a nechcú....